Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak to správně udělat ženě jazykem? Aplikace, která je nyní hitem, to muže naučí!

Video se připravuje ...
Názorná ukázka toho, jak aplikace funguje
VIDEO: youtube
6. února 2017 | 13:00

Dnes už opravdu existují aplikace úplně na všechno. Ta nejnovější, která ovládla internet, učí muže, jak správně používat jazyk při orálním sexu. Jazykové tornádo je jedním z triků, které se olizováním displeje můžou naučit.

Lickster, jak se aplikace jmenuje, je určena především pro muže. Naštěstí pro nás muži totiž zjistili, že jen pětadvacet procent žen může vyvrcholit pouze stimulací vnitřní části vaginy. Všechny ostatní potřebují stimulaci klitorisu a tady přichází na řadu mužská schopnost poskytnout orální uspokojení.

Video se připravuje ...
Názorná ukázka toho, jak aplikace funguje • VIDEO: youtube

Je geniální, že muži touží se v této technice zdokonalit, a tím nám ženám poskytnout skvělý zážitek ze sexu. To, že nemyslí jen na své uspokojení, ale touží po tom, aby si sex užila i jejich partnerka, je skvělé. Aplikace sama o sobě je trochu legrační. Dokáže reagovat na mrštnost jazyka, na to, jaký je vyvíjen tlak, a také pozná, jakou část jazyka muž používá – jestli špičku nebo celou plochu.

Aplikaci si můžete propojit i s profilem na sociálních sítích, takže vaše úspěchy v zdokonalování techniky můžou sledovat i vámi vyvolení. Zdá se to absurdní, ale vypadá to, že aplikace není jen recese, i když přesně tak pravděpodobně vznikla.