Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají ženy vztah k penisu?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
4. února 2017 | 06:00

Mužský penis vyvolává různé reakce. Mnoho žen je třeba jen při pohledu na tento orgán v rozpacích. V jiných ženách vyvolává potutelný smích, ale naštěstí je i spousta žen, které pohled na penis vzrušuje. Sexkoučka Julie Gaia Poupětová nám prozradila, jaký vztah k mužské chloubě má většina žen.

„To je zajímavá otázka. Ve svých kurzech pro dokonalé milenky učím ženy adorovat penis. Hodně se to ukáže, když penis jako část těla pojmenováváme. Má i terapeutický význam oddělit část od celku. Když muži selže penis, neznamená to, že selhal on, pouze jeho část. Ženy mají na druhou stranu často strach nebo obavu projevit muži úctu a vzhlížet k téhle části těla,“ vysvětlila nám sexkoučka.

Podle Poupětové rozhodně nezrazujete ženské pokolení, když se naučíte mít k penisu pozitivní vztah. „Je zajímavé, když si to ženy dokážou uvědomit a začnou na tom pracovat, dovolí si pak ten obdiv a dokonalé potěšení ze setkání s penisem. Mění to najednou celý zážitek jak pro ně, tak pro muže. Změny se začnou dít i hormonálně.“