Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodiče prozradili, jak je při sexu nachytaly děti! Znáte to taky?

  • 2. února 2017 | 10:00

    Kdo má doma malé ratolesti, tak ví, že k takovým příhodám dochází. Někdy ti malí uličníci, aniž by o tom věděli, překazí svým rodičům sex, na který se nedostalo třeba i měsíc. Někdo to nese hůř, jiný lépe. Máme pro vás pár historek – schválně, jestli vám to něco připomene.

  • Jana, 37


    Autor: shutterstock
    Jednou mě můj manžel uprostřed noci orálně uspokojoval, když v tom se rozrazily dveře a v nich stál náš čtyřletý syn. Naštěstí byl manžel pod dekou, jinak bychom měli mnohem složitější vysvětlování. Syn měl noční můru, a když se uklidnil, tak se zeptal, proč se tatínek schovává pod dekou. Řekli jsme mu, že měl také noční můru, a tak se schoval. Než usnul mezi námi, museli jsme mu také vysvětlit, že dospělí občas chodí spát bez pyžama.

  • Karel, 40


    Autor: shutterstock
    Měli jsme s manželkou výročí a šli na večeři, zatímco nám děti hlídala sousedka. Když jsme přišli domů, byly už v postýlkách a spaly. Chtěli jsme si naše výročí pořádně užít a byli jsme ve výborné náladě. Okamžitě jsme zamířili do ložnice, a když jsme byli v nejlepším, vyrušila nás nejmladší dcera. Sousedka jim před spaním četla nějaký strašidelný příběh a ona měla noční můry. Nechtěla jít spát k sobě do postýlky, takže zůstala spát s námi. Nejhorší výročí!

  • Petr, 42


    Video se připravuje ...
    Valentýn nadivoko! Odvažte se a kupte něco sexy • VIDEO: Adam Balažovič
    Náš syn miluje svou plyšovou lamu. Má ji od babičky, a když ji ztratí, je nepříčetný. Ten večer jsme se poprvé po měsíci dostali do nálady a konečně se schylovalo k sexu. Už jsme byli oba nazí a začali se milovat, když spustil řev. Musel jsem prohledat celý byt, než jsem tu lamu našel. Byl jsem vzteky bez sebe, strašně nadržený. Samozřejmě že pro manželku to byla konečná, nálada byla ta tam. Musel jsem si odskočit do koupelny a dodělat to sám.

  • Jitka, 35


    Autor: Shutterstock.com
    Byli jsme s manželem v obýváku na sedačce a oddávali se jeden druhému, bylo to neuvěřitelně vzrušující, ale bohužel nás vyrušila dcera. Přišla nám říct, že je jí špatně. Manžel se zvedl z gauče, aby se o ni postaral, a bylo legrační, jak bojuje s erekcí, která mu komplikovala chůzi. Dcera nás zaměstnala už na celou noc a pak jsme to chytili oba dva, takže sex se nekonal dalších čtrnáct dní.

Diskuse ke článku
.