Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Gábi se nebojí zeptat: Gaia Poupětová radí, jak s muži mluvit o penisu

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
28. ledna 2017 | 06:00

Když chcete partnerovi udělat dobře masáží penisu, je dobré vědět, jak velký tlak můžete při manipulaci s ním použít. Aby to bylo vašemu partnerovi příjemné, je také dobré s ním o tom komunikovat. Jakým způsobem, to nám prozradila a předvedla sexkoučka Julie Gaia Poupětová.

„Jak moc silně je třeba zmáčknout penis, nikdy nevíte, pokud nekomunikujete s partnerem. U každého se to liší. Proto existují čtyři klíčová slova pro zpětnou vazbu, kterými vyřešíte devadesát osm procent věcí v rámci komunikace. Ta slova jsou: silněji, jemněji, pomaleji, rychleji,“ vysvětlila nám Julie Gaia Poupětová.

Jako sexkoučka má spoustu zkušeností a ví, jak ženám správně poradit. „Vždycky ženám říkám, ptejte se příslovcem, protože tím nevyhodíte muže z tělesného módu, stále vnímá a je schopen odpovídat ano, nebo ne. Může existovat celá řada nonverbálních druhů zpětných vazeb, které si partneři mohou předávat, ale nikdy nevíte, co je aktuálně silně nebo slabě. To ví jen hlava, která je napojena na penis, který to cítí.“