Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vagina jako šperk: Umělkyně na nich vydělává majlant

19. ledna 2017 | 06:00

Není to poprvé, co někoho napadlo vyrobit šperk ve tvaru vaginy. Poprvé jsem se se šperky ve tvaru vaginy setkala před několika lety. To byla opravdová novinka. Teď už můžeme na internetu najít stránek spodobnou nabídkou více. Jedna umělkyně musela nedávno zavřít internetový obchod se svými šperky, protože zájem byl větší než rychlost doplňování výrobků.

Emily Fitzgerald je umělkyně, která na internetu prodávala různé ručně vyrobené amulety. Jednoho dne vyrobila pro svou dceru amulet ve tvaru vaginy. Dcera se na ni podívala nevěřícně a nazvala ji bláznem.

Emily se jí snažila vysvětlit, že na vagině není nic šíleného, je to přirozené. Rozhodla se jí to proto dokázat tak, že vyrobila více takových ozdob a dala je na svůj instagramový profil, kde vždy inzeruje novinky ze svého obchodu.

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak probíhá kurz masáže penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Během chvilky se o přívěsky strhla bitka, poptávka byla tak obrovská, že Emily nemohla všem v daný okamžik vyhovět. Začala okamžitě s výrobou přívěsků a rozhodla se použít i svou kreativitu. Vyrábí vaginky s malým zrcátkem, s kosmickým designem nebo duhové. Fantazii opravdu meze neklade.

Dceři, stejně tak jako světu, dokazuje, že se za své intimní partie nemusíme stydět. Mnoho žen totiž své vagině nemůže přijít na jméno. Spousta žen dokonce ani neví, jak ta jejich vlastně vypadá, protože je nenapadlo vzít zrcátko a podívat se. Nebo se za ni prostě stydí. Netvrdím, že musíte vaginu nosit na krku, ale o těch, které chtějí, si nebudu myslet, že jsou divné. Žena by svou vaginu měla milovat, dělá to divy, a to nejen v sexuálním kontextu.