Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?

  • 14. listopadu 2021 | 06:00

    Průzkum, který proběhl v evropských zemích a který prováděl jistý britský portál, zjistil, že nejoblíbenější polohou při milování je poloha zezadu, neboli na pejska. Nezáleží ani na sexuální orientaci: jak heterosexuálové, tak gayové, všichni tuhle polohu milují. Pokud patříte do tohoto fan klubu, tak můžete vyzkoušet pro zpestření pár obměn.

  • Pozdrav slunci


    Autor: shutterstock
    Kleknete si na zem, zády k partnerovi, hlavu položíte na zem, ruce máte před sebou jako při pozdravu slunci, přitom máte zadeček na partnera pěkně vyšpulený. Partner se zapře za zády o ruce, obkročmo se vsune za vás a zadnici si jemně položí na vaše paty. Tím se dostane mírně pod vás a vy se můžete narážet na jeho penis pohybem v kolenou nebo partner může zvedat boky nahoru a dolů.

    Video se připravuje ...
    Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení • VIDEO: Videohub

  • Žehlička


    Autor: shutterstock
    Lehnete si pohodlně na postel čelem dolů, mírně pokrčíte kolena a dáte je od sebe. Muž poklekne mezi vaše nohy a jemně se položí vpřed, zatímco do vás zezadu proniká. Vaše paže mohou buď ležet volně podél těla, nebo můžete nadzdvihnout pánev a posunout ruku pod sebe tak, že dosáhnete na klitoris a pomáháte si rukou k větší rozkoši.

  • Žabička


    Autor: shutterstock
    Partner udělá dřep, při kterém doširoka rozevře nohy. Rukama se zapře na obou stranách. Vy si také dřepnete před něj, budete na špičkách, kolena rozevřená a rukama se budete opírat před sebou o zem. Partner do vás bude pronikat zezadu a vy můžete pasivně přijímat jeho přírazy nebo převzít iniciativu a mírnými dřepy řídit tempo sama.

  • Eiffelovka


    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak probíhá kurz masáže penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
    Rozkročmo se postavíte a ohnete se k zemi. Ty ohebnější ženy mohou jít tak nízko, že se budou opírat o zem lokty. Stačit bude i to, když se zapřete o dlaně, nohy rovné, bez pokrčení. Partner k vám zezadu přistoupí a záleží na jeho výšce, zda musí stát na špičkách, rovně nebo se pokrčit, aby do vás mohl proniknout.

Diskuse ke článku
.