Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženy se svěřily s nejtrapnějšími sexuálními zážitky z těhotenství

  • 5. ledna 2017 | 06:00

    Je jedno, jakým způsobem k sexu přistupujete, téměř vždycky je to nesmírně zábavná činnost. Ale někdy se může stát, že je i trochu neohrabaný. Mnohdy se dokonce mísí oba tyto aspekty. Speciálně tehdy, když jste těhotná. Což s sebou nese i nějaké ty trapasy. 

  • Linda, 31


    Autor: shutterstock
    Byla jsem asi ve čtvrtém měsíci a s přítelem jsem se rozhodla vyzkoušet nový lubrikační gel. Byl také masážní, takže jsem ho použila opravdu dost a úplně všude. Když jsem skončila masáž, tak jsem se rozhodla potěšit ho orálně, vůbec mi nedošlo, že ten gel není jedlý. Jakmile jsem ho ochutnala, okamžitě "se mi navalilo" a začala jsem zvracet, bohužel přímo na něj.

  • Kateřina, 36


    Autor: shutterstock
    Když jsem měla s manželem sex během těhotenství, pokaždé se ptal, jestli náhodou nebude píchat miminko penisem do oka. Nevěděla jsem nikdy, jak mu říct, že nic nehrozí, tak, abych náhodou neurazila jeho mužnou pýchu. Nakonec jsem mu jen řekla, že jsem četla v odborné knize, že to nemá na dítě vliv.

  • Martina, 40


    Autor: shutterstock
    Během těhotenství – především pak toho pokročilejšího – mi byla nejpříjemnější poloha zezadu. Jednou když jsem se takhle štelovala, tak jsem si najednou hrozně uprdla. Myslím, že všechny ženy, které kdy byly těhotné, vědí, že tento problém je v těhotenství bohužel velmi aktuální. To samozřejmě na chvilku narušilo moment vášně, ale nakonec jsme to dali.

  • Petra, 37


    Autor: shutterstock
    Strašně se mi jednou chtělo čurat během sexu, ale říkala jsem si, že už to vydržím, než skončíme. Chtělo se mi také hrozně kýchnout, a to jsem nemohla udržet. Poprosila jsem manžela, aby na chvilku přestal, kýchla jsem si, ale s kýchnutím přišlo i čurání, nemohla jsem to zastavit.

  • Darina, 45


    Autor: shutterstock
    Měla jsem s manželem sex, protože jsme chtěli vyvolat porod. Byla jsem ve čtyřicátém týdnu a už jsem to nemohla déle vydržet. Zatímco do mě manžel vnikal zezadu, jsem ucítila šplíchnutí vody. Myslela jsem, že mi povolil močový měchýř, ale po chvilce jsem zjistila, jak jsem se mýlila. Začaly mi porodní bolesti a praskla mi voda.

  • Daniela, 38


    Autor: shutterstock
    Chtěla jsem se se skupinou maminek a kamarádek na sociální síti podělit o svou trapnou sexuální historku, kdy se mi stalo, že jsem byla tak unavená, že jsem během sexu usnula. Jenže místo do skupiny jsem to napsala na zeď, kde to viděli snad úplně všichni.

Diskuse ke článku
.