Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!

  • 10. prosince 2016 | 06:00

    Sex je disciplína, v které si mnoho z nás velice libuje a v níž podává skvělé výkony. V každém případě jsou jistá pravidla, která by se měla dodržovat, jak už to v životě bývá. Aby se vaše sexuální hrátky nezměnily v noční můru, bude lepší vyhnout se během sexu těmto věcem.

  • Latex a olejový lubrikant


    Autor: shutterstock
    Pokud používáte kondomy, což byste mimochodem měla, pokud nemáte stálého partnera, nikdy nepoužívejte olejové lubrikanty s latexovým kondomem. Při této kombinaci dochází často k narušení kondomu, a ten je tím pádem nefunkční. Sáhněte tedy raději po gelových nebo vodních.

  • Kontrolovat telefon


    Autor: shutterstock
    Život bez mobilního telefonu si už nikdo z nás moc nedovede představit. Jsou ovšem situace, kdy by měl jít rozhodně stranou, a jednou z nich je sex. Není nic horšího než sáhnout po telefonu, když vám přijde esemeska. Tím dáváte partnerovi jasné znamení, že vás sex s ním vůbec nebaví.

  • Tvářit se otráveně


    Autor: shutterstock
    Pokud má váš partner trochu problém s vyvrcholením a trvá mu to déle než obvykle, netvařte se otráveně nebo nakvašeně. Představte si sama sebe v jeho kůži, taky by se vám nelíbilo, kdyby ztrácel trpělivost s vaším orgasmem.

  • Neustále mluvit


    Autor: shutterstock
    Jsou lidé, kteří mluví a mluví, a tak proud slov, který vychází z jejich úst, je jako neutichající vodopád. Během sexu to může být opravdu nepříjemné. Přes neustálé žvanění si nemůžete snad ani užít to, co děláte, a stejně tak váš partner bude mít problém se soustředěním.

  • Nemluvit vůbec


    Autor: shutterstock
    Mluvit moc a nemluvit vůbec jsou dva extrémy a extrémy, jak je známo, nejsou dobré v ničem. Přílišné mluvení jsme již probraly, ale totální ticho, to je také k zbláznění. Sex je přece jen o komunikaci a alespoň malé ujištění, že vám partner dělá dobře, je skvělé.

  • Splést si jméno


    Autor: shutterstock
    Jedna z nejhorších věcí, které se vám během sexu mohou stát, je to, že během toho, co vám partner dělá dobře, budete vykřikovat jméno někoho jiného. Něco takového opravdu nechcete.

  • Být jak leklá ryba


    Autor: shutterstock
    Pokud nemáte na sex náladu nebo energii, tak to partnerovi raději řekněte. Pokud totiž nebudete vynakládat žádnou energii a neukážete tak, že stejně jako on sex chcete a že vás baví, bude to tragédie. Nikdo nechce mít sex s leklou rybou.

Diskuse ke článku
.