Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu

  • 6. prosince 2016 | 06:00

    Běžný ženský orgasmus trvá mezi šesti a třiceti vteřinami. Je ovšem dokázáno, že může trvat i celou minutu, ale musíte znát ten správný postup.

  • Nejdříve je nutná nálada


    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Davey Wavey,
    Abyste mohla zažít dlouhý a intenzivní orgasmus, musíte být v klidu, pohodě a koncentrovat se pouze na vlastní potěšení. Jestliže přijdete vystresovaná z práce a nemůžete se uvolnit, poproste partnera o masáž, která vám v tom pomůže. Vypněte mobilní telefony, rozsviťte příjemná světla, pusťte si hudbu. Ta vám také pomůže uvolnit tělo i mysl.

  • Zahrňte se komplimenty


    Autor: shutterstock
    Nejhorším nepřítelem ženy při sexu je pocit nedokonalosti, komplex, který ji trápí, a nedokáže se tak uvolnit. Nejlepším způsobem, jak se takových pocitů zbavíte, abyste se cítila smyslně a sexy, je, když vás partner zahrne komplimenty. Stejně tak i jeho sebevědomí stoupne, pokud mu dáte najevo, jak vás přitahuje a jak skvělý je milenec.

  • Nepodceňte předehru


    Autor: shutterstock
    Pokud chcete zažít dlouhý a intenzivní orgasmus, je dráždění nejlepší cesta. Pokud si s vámi partner bude pohrávat, vydráždí vás téměř k vyvrcholení a pak přestane a to udělá znovu a znovu a znovu, potom orgasmus, který nechá propuknout, bude jako atomová bomba.

  • Nezapomeňte na všechny erotogenní zóny


    Autor: Shutterstock.com
    Nesoustřeďte se jen na jedno místo na těle, začít můžete orálním sexem, můžete si hrát s vibrátorem, dráždit prsa, bradavky, zadeček, vnitřní stranu stehen. Pokud bude vaše tělo probuzeno ve všech citlivých místech, můžete začít a zkusit třeba polohu na koníčka. Budete moci kontrolovat situaci, a když poprosíte partnera, aby vám prstem masíroval klitoris...

  • Záleží na citlivosti


    Orgasmus
    Autor: shutterstock
    Ženám se mnohdy stává, že při vyvrcholení jejich klitoris začne být velice citlivý, a tak způsob, jakým ho bude váš partner dráždit, je zcela stěžejní. Jestliže bude moc tlačit a bude vám to nepříjemné, zkrátí se tím i délka prožitku. Pokud mu povedete ruku nebo zašeptáte, aby masíroval jemněji, potom může váš orgasmus trvat opravdu dlouho! Navigujte si tedy partnera tak, jak vám to v danou chvíli bude nejpříjemnější.

     

Diskuse ke článku
.