Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtyři téměř anální polohy, které vám mohou dodat odvahu

  • 29. listopadu 2016 | 06:00

    Možná jste ještě anální sex nevyzkoušela, ale hodně jste o něm pravděpodobně četla nebo slyšela. Je to v poslední době dost diskutované téma. Pokud patříte k těm, které si nemohou dodat odvahu, aby tuto stránku sexu vyzkoušely, potom můžete zkusit alespoň něco, co vám pomůže odbourat strach a třeba dojít k tomu, být v sexu trochu otevřenější experimentu. Můžete zkusit tyto polohy.

  • Hříšná láska


    Autor: shutterstock
    Řitní otvor a vše kolem je plné nervových zakončení, a proto je to vše velice citlivé. Překonáte-li ostych, zjistíte, že dráždění těchto míst může být velice příjemné. Než se odhodláte k nějakým větším akcím, můžete zkusit polohu, při které leží váš partner na zádech, vy ho orálně uspokojujete a pomůžete si vibrátorem. Ten mu přiložíte do míst mezi penisem a řitním otvorem. Jistě mu to bude příjemné. Potom se vystřídáte, aby vše bylo fér.

  • Hra s prsty


    Anální sex
    Autor: shutterstock
    Při této poloze už budete prozkoumávat o něco více než jen okolí řitního otvoru. Můžete prostor zkoumat prsty, na kterých budete mít dostatečné množství lubrikačního gelu. Pokud jste ten typ, který si dezinfikuje vše, na co sáhne, můžete použít gumovou rukavičku. Nejdříve si lehnete proti sobě a dostanete se polibky a hlazením do varu, jakmile budete oba pěkně nažhavení, zkuste prozkoumávat jedním nebo dvěma prsty. Jestliže se vám to nebude líbit, tak přestaňte.

  • Anální hračka


    Video se připravuje ...
    Sexy Ježíšek! Nadělte si sexy prádlo nebo partnerský vibrátor • VIDEO: Adam Balažovič
    Prozkoumávat řitní otvor a jeho senzitivitu a vzrušivost můžete také pomocí speciálních análních hraček. Používat je můžete na svém partnerovi i v okamžiku, kdy bude uvnitř vás. Nejprve, pokud na to není partner připraven, použijte hračku, která bude pokud možno co nejmenší a nejužší. Některým mužům se také nemusí líbit, když má hračka moc tvar penisu, vybírejte tedy takové, které penis neevokují. Jestliže se dráždítkem dotknete jeho prostaty, pravděpodobně bude jeho erekce tvrdší než kdy jindy a jeho vyvrcholení, zatímco do vás vniká, bude také mnohem silnější. Anální hračky vyzkoušejte také na sobě, můžete dokonce dráždit klitoris, anální otvor a vaginu, a to vše najednou!

  • Parkur


    Autor: crystaldelights.com
    Tak se říká poloze, která vypadá jako obrácená poloha na koníčka, ale zatímco na něj špulíte svůj zadeček, začne vám do řitního otvoru zasouvat anální řetízek. Vy děláte ve stejnou dobu to samé pro něj. To, abyste vsouvali článek po článku opravdu pomalu, je zásadní. Chcete zjistit, zda vám je to příjemné a jak hluboko. Můžete řetízkem v otvoru pohybovat tam a zpět nebo ho tam jen nechat a vysunout ho až v moment orgasmu, abyste zvýšili intenzitu prožitku.

     

     

Diskuse ke článku
.