Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženy se svěřily: Jak je nachytali při sexu na veřejnosti

  • 10. listopadu 2016 | 06:00

    Nechat se unést kouzlem okamžiku a dát vášni volný průběh nehledě na to, že nás může někdo vidět nebo načapat, to bývá pro některé z nás neodolatelně vzrušující. Na veřejnosti je samozřejmě okamžik odhalení mnohem pravděpodobnější. Tohle jsou historky, které se staly několika čtenářkám.

  • Odhaleni turisty


    Autor: profimedia.cz
    Miluji Petřín a vždycky jsem toužila po tom, abych se právě v tomhle parku mohla oddávat sexuálním hrátkám. Nevím, jestli je to tím Máchou, že na mě láska zrovna tady tak dopadá. Nejhorší je to, že v parku je to skoro jako na Václaváku, horko těžko najdete odlehlý a nikým nerušený koutek. V každém případě po dlouhém přemlouvání jsem přesvědčila manžela, aby do toho šel. Samozřejmě že když jsme byli v nejlepším, natrefili na nás zatoulaní cizinci, kteří se styděli možná víc než my dva.

  • Chyceni na střeše


    Video se připravuje ...
    Anna Marešová navrhla postel podle Padesáti odstínů šedi. Podívejte se, jak vypadá! • VIDEO: Adam Balažovič
    Zdálo by se, že střecha je docela bezpečné místo na sex, že tam na vás oko nedohlédne. Jenže střecha, na které jsme to dělali my, byla o pár poschodí níž než vedlejší dům. S přítelem jsme se tam původně šli opalovat a jen tak si užít volné odpoledne. Ani nevím, prostě jsme se líbali a mazlili a nakonec to všechno bylo tak vzrušující, že jsme nekoukali napravo nalevo. Zchladil nás až kýbl vody, který na nás někdo vylil z okna domu.

  • Nebyli jsme sami


    Autor: shutterstock
    Sex na pláži patří na list sexů, které musí člověk vyzkoušet, než zemře. Je mnoho pro a proti. Pokud se na to nepřipravíte a nemáte aspoň deku, budete mít písek všude, a to není nic příjemného. Pro mě to byl "sex s letním románkem". Bohužel v okamžiku, kdy jsem si to začala nejvíc užívat, ozvaly se hlasy a já jsem zpanikařila. Nakonec se ukázalo, že jde o podobný případ, jako jsme byli my, další sexuchtivá dvojice si to přišla rozdat na pláž.

     

  • Hudební festivalová vášeň

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Na hudebních festivalech potkáte spoustu lidí, nálada je skvělá, hudba hraje, tanec v plném proudu... A já jsem se seznámila s krásným cizincem. Sexy tanečky vedly k tomu, že jsme po sobě toužili čím dál tím víc. Stanové městečko je plné lidí a těžko najdete kousek soukromí. Ze stanu je všechno slyšet, nebyla ovšem jiná možnost. Byla to divočina a náš stan nevydržel. Ocitli jsme se najednou pod spadlou plachtou stanu, museli jsme nazí vylézt ven a spousta zvědavých posluchačů čekala, kdo je ten páreček, který nešlo přeslechnout.

Diskuse ke článku
.