Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Poloha na koníčka: Jak ji zvládnout na výbornou

27. října 2016 | 06:00

Muži milují ženy, které mají rády pozici nahoře. Poloha na koně je navíc také jedna z pozic, ve které ženy dosáhnou nejsnáze vnitřního orgasmu. Ovšem zvládnout ji znamená, že musíte zdokonalit techniku a mít výdrž. Všem je jasné, že tahle pozice umožňuje ženě plnou kontrolu a může si sama regulovat, co jí dělá dobře. Na druhé straně máte zodpovědnost za muže, který je pod vámi, aby i jemu byl sex příjemný a přinesl mu uspokojení.

Myslete na sexy oblečení, které zakryje nedostatky

Nezapomeňte, že pokud budete nahoře, bude si partner užívat pohledu na vás, a tak byste měla vypadat pokud možno co nejvíc sexy. V téhle pozici si užívají především muži, kteří milují prsa, takže se postarejte o to, aby ta vaše vypadala skvěle. Pokud se cítíte lépe v podprsence, můžete zvolit nějaké sexy prádélko, podprsenku, která vám vytvoří ten nejluxusnější výstřih, nebo podprsenky z průhledného materiálu, takže bude moci obdivovat vaše ztopořené bradavky.

Možná máte problém se svým bříškem, protože ne každá žena má ukázkový pupík jako modelka. Aby vás vaše špíčky nepřiváděly do rozpaků, i když on je určitě miluje, můžete si vzít sexy korzet, který tyto problémové partie zakryje.

Kouzelné triky, které vám pozvednou sebevědomí

Jeho mužná hruď se bude vzdouvat před vámi, můžete do ní zarývat své nehty, aby byl bez sebe blahem. Každý muž určitě mnohokrát snil o tom, mít sex s krásnou ženou, která mu bude hruď brázdit svými dlouhými, rudými nehty. Občas, když se vžijete do určité role, dá vám to potřebné sebevědomí. Můžete to dovést až do extrému a nechat si na sobě boty na vysokém podpatku, budete si připadat jako sexy domina.

Navažte oční spojení

Pokud totiž navážete takovéhle spojení s vaším milovaným, může to být neuvěřitelně sexy a dává vám to možnost komunikovat s ním jen na základě výrazů v obličeji. Nebude v tuto chvíli na škodu, když trochu přiostříte slovník, některým mužům se to líbí. Ale i pouhý úsměv vám připomene, že jste to pořád jen vy a váš drahý, kteří mají skvělý sex – a není tu nic, co by vás mělo nějak zastrašit. Takže nyní, když jste nabyla sebevědomí, tak můžete přejít k akci!

Penis v pozoru

Přesvědčte se, že jste oba náležitě připraveni, bez jeho ztopořeného penisu by asi nebyla tahle akce možná. Pokud není stav ideální, zkuste ještě zapojit fantazii a drážděte ho ústy, laskejte špičkami prstů, dokud nebude tam, kde ho chcete mít. Pomalu potom naveďte jeho ztopořený penis do své vaginy. Vychutnejte si to, pohybujte se nahoru a dolů a pamatujte, že pokud je to příjemné pro vás, pravděpodobně to tak cítí i on.

Užívejte si to

Jakmile je ve vás, pohybujte se stále nahoru a dolů po celé délce jeho údu, pomaloučku a účelově naklánějte trošku své boky při pohybu dolů tak, že rotují a vy cítíte jeho penis, jak se vás dotýká na těch správných místech. Nikam nemusíte spěchat, ať je pronikání pěkně pravidelné a střídejte různě pohyby, aby se vám příliš rychle nevzrušil. Budete-li dělat ten stejný pohyb moc dlouho, tak exploduje, takže ho raději chvilku provokujte a nenechte ho rychle skončit. Hlavně se soustřeďte na své uspokojení, protože uspokojit chlapa nakonec není zase tak těžké.

Střídání intenzity průniku

Mělká penetrace by se vám mohla líbit, nechte do sebe pronikat jen špičku jeho penisu a zase ho vyndejte. Na střídačku pak zase zkuste opravdu hluboké pronikání, můžete si pomoci tím, že na něm budete hopsat nahoru a dolů.

Zapojte ho do hry

Nemusí jen tak ležet, zatímco vy uděláte všechnu práci za něj. Brzy se totiž unavíte, pokud nejste zvyklá na takový zápřah. Může vám pomoci tím, že pod vaši prdelku zasune ruce a bude vás nadzvedávat nahoru a zase pouštět. Pokud potřebujete, aby si odpočinuly vaše nohy, tak se opřete o mužova stehna nebo hrudník a přeneste váhu jinam.

Rozvlněná ňadra

Nebojte se nechat vaše prsa poskakovat, to je jedna z věcí, které ho nejvíce vzrušují. Muži jsou prostě tak stavěni, vizuální efekty jsou pro ně důležité a při pohledu na vaše poskakující ňadra budou v sedmém nebi.

NÁŠ TIP: Jak moc je poloha na koníčka oblíbená? Zjistíte to z této infografiky.

 

 

Autor: roh, inf