Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mužská logika: Proč chtějí hodné holky, které umí zlobit?

  • 22. října 2016 | 06:00

    Anděl s ďáblem v těle, to je v podstatě úplně to stejné. Muži chtějí mít všechno. Ženu, která se dokáže dobře bavit, ale aby tancovala každý den na stole, to zase ne! Ve společnosti dáma, ale jakmile se zaklapnou dveře od bytu, promění se v dravou šelmičku, která dokáže pořádně vystrčit drápky a dát jim co proto. Proč to ale opravdu potřebují?

  • Jako vyznání lásky


    svádění
    Autor: shutterstock
    Pokud budete žena, která je v ložnici otevřena různému zlobení, taková, která ukáže, že chce prozkoumávat taje sexuality, a nespokojíte se jen s polohou misionáře, bude to muž pokládat za takové skryté vyznání lásky. Uvidíte, že i tyto zážitky upevní váš vztah.

  • Nechtějí se cítit špatně kvůli svým fantaziím


    svádění
    Autor: shutterstock
    Každý z nás sní o sexu a každého vzrušuje něco jiného. Možná i vy, i když se snažíte předstírat, že nejste "na takové čuňačinky", tajně sníte o tom, aby vás připoutal k posteli. Stejně tak muži mají své hříšné myšlenky a sny a nechtějí za ně být souzeni. Když je vysloví nahlas, neznamená to, že s nimi musíte souhlasit – pouze neodsuzovat. Když vám řekne on ty své, řekněte mu zase na oplátku ty vaše, bude mile potěšen.

  • Umění chovat se podle situace


    svádění
    Autor: shutterstock
    Schopnost chovat se dobře ve společnosti je zásadní. Samozřejmě se chováme jinak, když jdeme ven s kamarády, a jinak, když muže doprovázíme na firemní akci mezi jeho kolegy. Tam je více než jinde nutné chovat se jako dáma a podpořit partnera v zásadních situacích. Stejně tak jako to my očekáváme od něj.

  • Občas to chce odvahu


    sexy prádlo
    Autor: shutterstock
    Pokud nátura zlobivé holky není zase tak silná a musíme ji ze sebe opravdu dolovat, je to mnohdy velká výzva. Ovšem muži, pro které jejich partnerka udělá striptýz, zatímco oni v ruce drží lahev rozpité whiskey, dokážou opravdu ocenit to, co pro ně v tu chvíli dělá.

  • Zlobení jim dělá dobře


    Můži nemají s nevěrou problém
    Autor: shuterstock.com
    Jisté chování, které si v ložnici dovolíme, role, které hrajeme, by byly divné, kdyby se odehrávaly mimo intimní stěny. Ovšem poplácat přítelkyni po zadku nebo používat mírně vulgární a přisprostlou mluvu, to je něco, co v nich uvolňuje jisté bariéry. Je to jejich součást, kterou nechtějí držet v sobě, a mohou si tak užít sexuální radovánky plnými doušky.

  • Každý muž chce změnu


    Ochočte si ho!
    Autor: profimedia.cz
    Sex je třeba neustále něčím novým kořenit, aby nezevšedněl. Pokud budete jako jeptiška neustále v ložnici a při zhasnutém světle, bude to pro něj za chvíli nuda. Je to stejné, jako když den co den budete běhat tu samou trasu. Takže v sobě tu zlobivou holku krmte a překvapujte ho, jak to jen půjde.

     

Diskuse ke článku
.