Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přiznání mužů: Nejzvláštnější věci, které nás vzrušují na ženách

  • 11. července 2022 | 06:00

    Pokud chcete zaujmout muže, můžete se zaměřit pouze na vizuální stránku. Často stačí velký výstřih nebo krátká sukně. Pokud máte co ukazovat, je jasné, že se chytí skoro každý z nich.

    Ovšem muži na nás oceňují i další věci, které je dokážou vzrušit možná víc než vnadný dekolt a prvoplánová vyzývavost. Pojďte je s námi prozkoumat!

  • Spontánnost

    Místo romantiky nás v lese čekal šok!
    Autor: Shutterstock.com
    Mužům se líbí hravost a spontánnost, kterou projevujeme. Například když jdete na romantickou procházku a najednou ho zatáhnete do křoví nebo do telefonní budky a začnete se s ním vášnivě líbat. Cokoli, co muž nečeká, ho mile překvapí. Nezapomeňte, že muži mají rádi výzvy a o nudu přece nestojíte vy, ani oni.

    Podívejte se na rozhovor s odborníkem o tom, čeho si na nás muži všimnou:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Vidí muži naše „nedostatky“ při sexu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Zranitelnost

    zranitelná
    Autor: shutterstock
    Tohle je pro některé z nás dost těžko přijatelné a těžko stravitelné sousto. Je ale fakt, že muže na ženách přitahuje vřelost, roztomilost a zranitelnost. Připadají si pak vedle takových žen jako silní alfa samci. Pokud jste žena, která se soustředí na kariéru a mezi konkurencí musí mít ostré lokty, takže z vás vyzařuje síla a nezávislost, mohou z vás v soukromí mít muži strach.

    Podívejte se na rozhovor s Alenou Dolákovou o její zkušenosti se sexuálním napadením:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Alena Doláková - Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním • VIDEO: videohub

  • Pomoc druhým

    Autor: Shutterstock.com
    Studie z British Journal of Psychology dokazuje, že lidé, kteří pomáhají druhým, jsou mnohem přitažlivější pro opačné pohlaví a mají více sexu. Příště až budete plánovat rande, možná do něj zkuste zakomponovat nějakou činnost, kterou budete zároveň i konat dobré skutky, nebo mu třeba ukažte fotografie, které dokazují, že pomáháte druhým.

    Podívejte se na rozhovor o tom, jak milovat své tělo:

  • Společné chvilky

    Autor: profimedia.cz
    V počátku vztahu ho něčím podobným zřejmě nenažhavíte do běla, ale je prokázáno, že muži, kteří jsou již nějakou dobu ve vztahu nebo manželství, milují společné chvilky. Ležet v posteli a číst si společně knihy, společné večeře, film v televizi. Vytváří to kýženou intimitu.

  • Škádlení

    Vyšetření prsou by měla žena provádět od dvacátého roku života. Ale když začnete dřív, jedině dobře pro vás.
    Autor: Shutterstock.com
    Muži jsou vizuálně zaměřené bytosti, a proto není divu, že je vzrušuje vaše nahota. Nedávejte mu ji ale jen tak, trošku ho poškádlete. Ukažte mu kousek a zase ho zakryjte. Zahrajte si trochu na schovávanou a neservírujte mu hned všechno na zlatém podnose.

  • Vůně dýňového koláče

    Autor: iStock

    V Chicagu existuje institut, který zjišťuje, jak působí chutě a vůně na různé lidské smysly. Tak se mimo jiné zjistilo, že vůně dýňového koláče smíchaná s levandulí zvyšuje prokrvení penisu více než dalších osmadvacet zkoumaných vůní. Možná to vyvolává v mužích pocit uvolnění a bezpečí...

  • Červená barva

    Autor: iStock

    Možná byste měla zvážit obměnu šatníku. Pokud totiž chcete upoutat mužovu pozornost a být pro něj sexy, v červené vám to půjde lépe. Další studie totiž zkoumala muže, kterým dávali obrázky žen v různých barvách oblečení. Jasný prim měly ty v červené barvě. Možná to není úplně náhoda. Ženy a samičky primátů totiž rudnou v obličeji v období před ovulací, aby nalákaly opačné pohlaví. 

Diskuse ke článku
.