Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Doveďte ho k šílenství! Nejlepší polohy ke stimulaci jeho análního otvoru

  • 4. října 2016 | 06:00

    Nezavrhujte to, aniž byste to vyzkoušeli. Ne každý je podobným hrátkám otevřen, ale byla byste překvapena, kolik mužů má stimulaci análního otvoru rádo, a nejsou to jen homosexuálové. Je samozřejmě vhodné si o něčem podobném nejdříve promluvit, aby z vašeho laskání nebyl vyděšený. Pokud bude svolný a vás to také láká, vyzkoušejte následující polohy! 

  • Ruční práce

    Autor: shutterstock

    Položte si muže na záda, pokrčte mu nohy a možná podložte zadek polštářem, aby byl trochu dostupnější. V téhle poloze můžete jak ručně stimulovat jeho penis, tak prozkoumávat citlivá místa řitního otvoru. Můžete také masírovat prostatu zvenku.

  • 69

    Autor: shutterstock
    Tato poloha bývá pro některé ženy trochu náročná. Soustředit se na vlastní potěšení a přitom ho poskytovat partnerovi, to skloubit může být občas oříškem. Pokud v tom jste dobrá, můžete opět přidat k orální stimulaci ještě dráždění prostaty přes konečník.

  • Ohnutí

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Pokud se chcete soustředit jen na prozkoumávání citlivých částí v jeho řitním otvoru, potom bude nejjednodušší, když ho poprosíte, aby se ohnul třeba přes postel nebo opěradlo sedačky. Tak budete mít k jeho skrytým partiím nejlepší přístup.

  • Použijte hračky

    Autor: shutterstock

    Pokud se mu stimulace zadečku zalíbí, můžete mu představit některou ze sexy hraček, jako jsou například anální zátka nebo kolík. S touto pomůckou si můžete zpestřit běžný sex v podstatě v jakékoli poloze.

  • Nůžky

    foto ilustrační
    Autor: shutterstock.com

    Poloha, která přináší spoustu legrace. Pokud se zaklíníte do sebe, jako kdyby vaše nohy byly rozevřené nůžky, můžete se třít jeden o druhého. Stimulovat tak klitoris, ale můžete se třít navzájem i zadečky. Fantazii se meze nekladou!

  • Misionář

    Autor: shutterstock

    Nejzákladnější sexuální poloha ze všech. Pro někoho může být nudná, pro jiné je to ta nejlepší poloha na světě. Poskytuje blízkost, intimitu, kdy si můžete hledět do očí a líbat se, ale dává vám i možnost hrát si s jeho zadnicí.

Diskuse ke článku
.