Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

5 myšlenek, které nás napadají v poloze na koníčka

  • 24. září 2016 | 06:00

    Poloha na koníčka nám ženám dává moc, můžeme kontrolovat situaci, diktovat tempo. Současně je to ale poloha, při které má na nás muž ten nejlepší výhled. A protože v tento okamžik odvádíme také většinu práce, má spoustu času pěkně si nás prohlédnout. To může v některých ženách vyvolat paniku a v jiných exhibicionistické sklony. Co se nám ale v ten okamžik honí hlavou? 

  • Neměla jsem si nechat podprsenku?

    Autor: shutterstock
    Prsa jsou chloubou, ale také Achillovou patou mnoha z nás. Mužům je to pravděpodobně jedno, jsou to prostě prsa a mohou se na ně dívat, laskat je nebo líbat. My na to hledíme jinak. Jakmile dojde k rychlejšímu tempu a prsa se dají do pohybu, můžeme znejistět a začneme přemýšlet, jestli sundávat podprsenku byl opravdu dobrý nápad.

  • Jeho výraz v obličeji je vážně k popukání

    Autor: shutterstock
    Výrazy v obličeji, když prožíváme slastné okamžiky, mohou být občas opravdu vtipné. V téhle poloze máme skvělý výhled a dá se navázat intenzivní oční kontakt, který nás ještě více nažhaví. Možná se ale v okamžiku, kdy zavře oči a soustředí se pouze na svou slast, rozehraje na jeho obličeji hotové divadlo. Může být k sežrání nebo k popukání vtipný.

  • Jsem unavená, můžeme se vyměnit?

    Autor: shutterstock
    Nikdo nikdy netvrdil, že se v téhle poloze nezapotíte. Je to opravdu jedna z těch, kdy žena odvádí veškerou práci. Přestože nás to baví, pokud nejsme v kondici, může to být horší než posilovna. Myšlenka na to, že by zase mohl začít trochu makat i partner, pak není daleko.

  • Co mám dělat s rukama?

    Autor: shutterstock
    Je tolik možností, kam s nimi, že v určitém okamžiku zjistíte, že si nemůžete vybrat a v hlavě si probíráte veškeré varianty. Položit je na hrudník, opřít se o postel, chytit ho za ruce nebo ho hladit po obličeji?

  • Au, křeč!

    Autor: shutterstock
    Ano, občas se stane, že se nám noha dostane do podivného úhlu a veškerá fyzická aktivita, kterou provozujeme, má potom za následek nepříjemnou křeč. V tomto okamžiku není ani čas na myšlení, většinou s křikem padáme na postel. 

Diskuse ke článku
.