Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuální pikantnosti, které ulítly našim kamarádkám

  • 3. září 2016 | 06:00

    Když si vyrazíte s nejlepší kamarádkou na víno, proberete u toho úplně všechno! S přibývající hladinkou alkoholu se postupně konverzace stáčí k stále pikantnějším tématům. Mužům a sexu se určitě nevyhnete, a tak si občas můžete vyslechnout i takové detaily, které jste úplně slyšet nechtěly. Tohle je pár příkladů rovnou ze života!

  • Petra

    Autor: shutterstock
    Má bývalá spolubydlící se mi jednou u skleničky svěřila, že při sexu během orgasmu čurá. Nějak jí to zintenzivňovalo prožitek nebo co. Já ji nesoudím, v žádném případě, každému, co jeho jest, ale od té doby vždy, když jsme praly, tak jsem byla značně neurotická.

  • Karolína

    Autor: shutterstock
    Má kamarádka byla nějakou dobu ve vztahu s chlapem – no, takový ten případ "hodný a milující, ale v posteli nic moc". Přiznala se mi, že pokaždé, když to dělají, musí zhasnout všechna světla a v úplné tmě si pak představuje, že má sex ne s ním, ale s jeho supersexy spolubydlícím. Už spolu nejsou, ale pokaždé, když je potkám, jednoho nebo druhého, tak se cítím divně.

  • Kamila

    Autor: shutterstock
    Miluju své kamarádky, nevadí mi, když se některá přede mnou prochází nahá, nijak mě to nepohoršuje. Ale jednou jsme jely s jednou z nich na výlet a ona měla v tu dobu novou známost a hrozně s ním flirtovala po telefonu. Rozhodla se poslat mu sexy fotky. Řekla jsem jí, že mi pak musí dát vědět, jak to šlo. Vzala to opravdu z gruntu, poslala mi fotky, které mu chce poslat, na posouzení. A musím říct, že jsem byla chvíli v šoku. Takhle detailně jsem neviděla snad nikdy ani svou vlastní vaginu!

  • Milada

    Autor: Shutterstock.com
    Procházeli jsme – já a manžel – sexuální krizí. Šla jsem pro radu ke kamarádce, protože s manželem řešila podobný problém, tak jsem chtěla vědět, jak to dopadlo a jak se jim podařilo znovu nahodit jiskru. Řekla mi, že to vzniklo spontánně na návštěvě u rodičů, kde si tajně odběhli dát si rychlovku – a bylo to hrozně vzrušující, ten pocit, že mohou být přistiženi. Od té doby to opakují, kdykoli jsou u někoho na návštěvě. Možná jsem to neměla vědět, týden předtím totiž byli na návštěvě u mě.

  • Šárka

    Autor: shutterstock
    Mám kamarádku, která je tak absolutně otevřená, co se sdělování sexuálních historek týče, že už mě moc nepřekvapí nebo nešokuje. Jediné, co mi vadí, je, když mi vypráví, co všechno si dokáže zavést do vaginy. Používá například různé ovoce, a to přestože už musela jednou vyhledat pomoc gynekologa.

Klíčová slova:  sex, tajemství, kamarádka, trapas, pikantní
Diskuse ke článku
.