Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 sexuálních poloh inspirovaných olympiádou: Vyzkoušejte je také!

  • Při jaké poloze se nadřete stejně, jako olympijští sportovci?
    17. srpna 2016 | 06:00

    Pro některé ženy jsou olympijské hry naprosté zoufalství. Ačkoliv samy úspěchy českých sportovců sledujeme, pořád dáváme přednost osobnímu životu. Což se ne vždycky týká i našich mužů. Také místo toho, aby se v noci věnovali vám, sledují finále stovky mužů a představují si, jaké by to asi bylo být Usainem Boltem... Zkuste ho do postele dotáhnout právě skrze disciplíny olympijských her! 

  • 100 metrů sprintu

    Misionářská
    Autor: Shutterstock.com
    Výhoda stovky mužů je v tom, že často je za pár vteřin hotovo. Což rozhodně nechcete v posteli, co si budeme povídat. Naštěstí – abyste při sexu spálili stejně jako při stovce metrů sprintu, budete potřebovat trochu více času. Stejný počet kalorií spálíte při dvou a půl minutách misionářské polohy. Kromě toho budete posilovat svaly hýždí, boky a nohy, tedy ty samé partie jako borci, kteří běhají stovku. 
  • 110 metrů překážek


    Pavouk
    Autor: Shutterstock.com
    Když si ke sprintu přidáte ještě překážky, už to nebude taková pohodička jako při stovce. Tentokrát musíte nahoru vy. A na tři minuty na něm přirážejte, bez podpory rukou, vše ovládejte nohama. Zabrat dostanou břišní svaly, hýždě, boky a nohy. Schválně jestli se budete cítit ve stejné euforii, jako když sportovci přeskáčou sto deset metrů překážek! 
  • 3000 metrů překážek

    Zezadu
    Autor: Shutterstock.com
    Přijde vám to pořád málo? Tak můžete přitvrdit. Jednou z těch skutečně náročnějších disciplín jsou tři tisíce metrů překážek. To sportovci musí zdolat 28 pevných překážek a sedm vodních příkopů. Takže pokud chcete vynaložit stejné úsilí jako sportovci na olympiádě, musíte si v posteli vyhradit padesát minut při poloze zezadu. Stejně jako při klasických překážkách, i v tomto případě dostávají nejvíce zabrat vaše hýždě, nohy, boky a břicho. I když posilovna to bude spíše pro partnera.  
  • Trojskok

    Na koníčka
    Autor: Shutterstock.com
    Ne, pokud chcete v posteli prokázat stejné úsilí jako sportovci při trojskoku, nemusíte jít hned do trojky. Ale zabrat dostanete pořádně vy sama. Připravte se a na dvacet minut si osedlejte na koníčka vašeho milého v posteli! Druhý den pak můžete vynechat posilování zad, břišních svalů, nohou a boků. Ty budete mít totiž procvičené z předešlého večera. 
  • Skok o tyči

    Na trakaře
    Autor: Shutterstock.com
    Přišel vám vždycky skok o tyči tak trochu fyzicky nemožný? Pak určitě pochopíte, že i sexuální poloha je zvolena skutečně adekvátně. Abyste zapojili stejné svaly a spálili stejně kalorií, museli byste dvacet minut provádět polohu trakaře. Tedy takovou, kdy muž stojí, drží vás za nohy, proniká do vás zezadu a vy se po celou dobu držíte na rukou. Co na tom, že při tom posilujete ruce, břicho i nohy. Dvacet minut to prostě vydržet nejde! 
  • Veslování

    Sněhobílý anděl
    Autor: Shutterstock.com
    To snad raději veslování! Abyste na tom byla stejně jako olympijští veslaři, tak si budete muset dát pětadvacet minut v poloze na koníčka, ale zády ke svému partnerovi. Pak posílíte zádové svalstvo (tolik opomíjené při běžném posilování, a přitom stačí tak málo, že?!), břišní svaly, nohy a boky. 
  • Skok do výšky

    69
    Autor: shutterstock.com
    Jestliže jste vy a váš partner příznivci orálního sexu, potom si doma zahrajte na skok do výšky. I když se to zdá nevyrovnané, při poloze 69 zapojíte svaly zad a nohou, stejně jako borci, kteří skáčou do výšky i více než dva metry. To snad raději ta 69, ne? 
  • Lukostřelba

    masturbace
    Autor: sh
    Lukostřelba je takový hodně osobitý a hlavně samotářský sport. Tomu odpovídá i námaha v posteli, která se vyrovná závodu v lukostřelbě. Trochu smutné, ale zapojíte při tom pouze ruce – a hádejte, jaké sexuální praktiky budete muset provádět? Ano, půl hodiny masturbace... 
  • Cyklistika

    Ve stoje
    Autor: Shutterstock.com
    Mnohem příjemnější je cyklistika. A to nejen jako skutečný sport, ale i v posteli. Všichni (nebo tedy alespoň většina z nás) na kole jezdit umíme, a tak ani poloha nebude příliš náročná. Otočte se ke svému milému zády a deset minut si dejte rychlovku vestoje. Zapojíte břišní svaly, záda, hýždě a jak jinak – nohy a boky. 
  • Gymnastika

    Nohy nahoru
    Autor: Shutterstock.com
    Když člověk sleduje gymnastiku, občas má pocit, že ti sportovci prostě musí být gumoví, že to jinak nejde. Naštěstí v posteli takové úsilí vynaložit nemusíte, ale garantuji vám, že i vy ráno nebudete cítit celé tělo. Lehněte si na záda, zvedněte nohy do výšky a v této poloze absolvujte celých pětadvacet minut sexu. Ucítíte břišní svaly, zádové svalstvo a nohy. Máte pocit, že dvacet pět minut není mnoho? Zkuste to a uvidíte... 

Diskuse ke článku
.