Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle o sexu řeknu své dceři! Skutečné ženy se svěřily

  • 2. srpna 2016 | 06:00

    Když jsme se sexem začínaly, mnoho z nás se toho předtím od rodičů mnoho nedozvědělo. „Hlavně s nikým raději sex neměj, nebo otěhotníš a všechno si jenom zkomplikuješ,“ říkala maminka. Nebo také zastrašovala pohlavními chorobami, docela to fungovalo. Samozřejmě že nakonec k tomu došlo, ale všechno bylo o tom, učit se a zkoušet a přijít si na vše sama. Jakou radu vy dáte jednou svým dětem, až budou ve věku, kdy ji budou potřebovat? 

  • Veronika

    Autor: Shutterstock.com
    Nediskutuj s ním o tom, zda si vezme nebo nevezme kondom. Bez něho sex neměj. Prášky tě neochrání před pohlavními chorobami. Nejlepší bude, když se nebudeš spoléhat na to, že on je bude mít, a pro jistotu budeš mít vždycky nějaké u sebe.

  • Magda

    Autor: Shutterstock.com
    Pravidelně masturbuj! Pomůže ti to nejen poznat lépe své tělo a být s ním mnohem více propojena a spokojena, ale ochrání tě to i před špatným rozhodnutím. Pokud totiž půjdeš na párty, kde potkáš super sexy kluka, ze kterého se ti podlomí kolena, ale budeš tušit, že to rozhodně není ten pravý, mohla bys přesto udělat něco, čeho bys pak litovala. Když si předtím, než půjdeš na párty, pohraješ sama se sebou, budeš mnohem uvolněnější a nebudeš dělat zbrklá rozhodnutí.

  • Květa

    Autor: Shutterstock.com
    Sex není vždycky jenom o lásce. Je úplně v pořádku spát s někým jen tak. V každém případě je důležité si to říct, aby to tomu druhému neubližovalo. Vždycky buď upřímná a jasně řekni, co chceš a nechceš.

  • Sára

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Najdi si někoho, kdo bude pro tebe tím správným milencem. Pokud budeš připravena na dlouhodobý vztah, měl by mít tvůj protějšek stejně nastavenou sexuální potřebu. Ušetří vám to mnoho peripetií pro další život. Zeptej se tatínka.

  • Kateřina

    Autor: Shutterstock.com
    Je v pořádku odmítnout. Je jedno, jestli jste spolu dva měsíce nebo dva roky. Nikdy by ses neměla cítit povinná mít s ním sex jen kvůli tomu, že je to tvůj přítel. K tomu by ses nikdy neměla nutit, pokud nemáš chuť, musí to pochopit.

  • Petra

    Autor: Shutterstock
    Nestyď se za to, co tě vzrušuje. Je normální, když na nás působí vzrušivě všechny možné zvláštní a nečekané věci. Pokud se kdy setkáš s někým, kdo tě za to bude odsuzovat, tak nestojí ani za jednu další minutu s tebou strávenou.

  • Alice

    Autor: Shutterstock.com
    Neplánuj si svůj první sex. Pokud budeš mít moc velká očekávání a plánovat ten správný okamžik, můžu ti říct, že to zcela jistě povede ke zklamání. Ono to přijde samo a uvidíš, že až to přijde, tak to poznáš a všechno bude fajn.

Diskuse ke článku
.