Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 věcí, které rozesmutní vaši vaginu! Dávejte si pozor!

  • 26. července 2016 | 06:00

    Vagina je zázračný orgán, který nám ženám přináší spoustu potěšení. O mužích tentokrát nemluvím. Během sexu se v ní odehrává celá řádka příjemných pocitů, je schopna se sama čistit a v případě, že se rozhodnete se rozmnožovat, nechá sebou projít objekt o velikosti melounu. Proto bychom ji neměly deprimovat. Přesto to děláme a tohle jsou ty nejzásadnější věci, které naši vaginu rozesmutní.

  • Sezení na kole bez vypolstrovaného sedla

    Autor: shutterstock
    Možná se vám už stalo, že vám rozkrok celý znecitlivěl nebo vás začal brnět. Obvykle vám tím vaše kamarádka dává najevo, že blokujete cévy, které prokrvují tuto oblast, a pokud k této blokaci bude docházet pravidelně, může to vést až ke snížení citlivosti v oblasti genitálií. Studie, kterou prováděli na Yale University, prokázala, že nejhorší je, když mají ženy na rotopedu umístěno sedlo výš než řídítka. Zkontrolujte ta svá, ať předejdete případné permanentní ztrátě citlivosti tam, kde by vás to jistě mrzelo.

  • Nošení zapoceného sportovního oblečení

    Autor: shutterstock
    Jasně že na sport si oblečení vezmete, ale poté, co skončíte s namáhavou fyzickou aktivitou, si ho co nejdříve sundejte a vyměňte. Během cvičení se potíte a v rozkroku máte spoustu potních žláz. Pokud se bakterie, které vznikají tím, jak pot pracuje, dostanou do vaginy, mohou narušit přirozené prostředí a mohlo by dojít k zánětu.

  • Polévání sirupem či šlehačkou

    Autor: shutterstock
    Pokud je vaší největší fantazií být polévána sladkým sirupem a šlehačkou, které z vás bude váš partner olizovat, ujistěte se, že se cukr nedostane do vaginy. Je docela jisté, že by změnil pH uvnitř vaginy, a tím narušil ochrannou bariéru. Mohlo by dojít opět k zánětu.

  • Používání mýdla

    Autor: Shutterstock.com
    Mýdlo ano, ale na všechny ostatní partie – jen ne na vaginu. Čím méně mýdla budete používat, tím lépe. Bohatě stačí, když si budete genitálie čistit vodou. Vagina je uzpůsobena tomu, že si dokáže s čištěním poradit sama. Nejhorší jsou koupele z vonných solí, které mohou být velice agresivní.

  • Ovoce a zelenina do ní nepatří

    Autor: Shutterstock
    Přestože jsme neustále nabádány k tomu, abychom se nestyděly a otevřely se různým novinkám a experimentům v sexuálním životě, není nutno zacházet do extrémů. Ovoce a zelenina, i když je umyjete, do vaginy zkrátka nepatří.

  • Nechat si ji potetovat

    Autor: shutterstock
    Všude kolem vaginy máte tu nejjemnější kůžičku, jaká na vašem těle existuje. Pokud se rozhodnete, že se na těchto místech necháte vybarvit tetovací jehlou, potom si jednoznačně koledujete o problém. Kůže se vám může zanítit, a tuhle bolest vážně nechcete!

  • Používat olej místo lubrikantu

    Autor: Shutterstock.com
    Může se to zdát jako skvělý nápad, když potřebujete trochu pomoci při sexuálních hrátkách, aby vše pěkně klouzalo. Horší ale je, že olej se vám dostane do vaginy a budete ho opravdu těžko vyplachovat. Jeho konzistence by na sebe mohla navázat bakterie, které vám ve vagině udělají zase pěknou rotyku. Opravdu sáhněte jen po tom, co je určeno pro sexuální hrátky.

Diskuse ke článku
.