Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak mu to dělat pusou, aby doslova vybuchl jako sopka

  • 12. července 2016 | 06:00

    Orální sex patří k těm radovánkám, které si užíváme i my ženy. Zejména pokud jsme objektem jeho laskání. Neříkám, že by nás nebavilo orálně uspokojovat muže, ale občas to zkrátka trvá strašně dlouho a křeče v pantech nejsou nic příjemného. Proto je tu pár triků na to, jak jeho prožitek zintenzivnit natolik, že to urychlí i vaše úsilí. 

  • Hlavně nezanedbat přípravu

    Autor: shutterstock
    Pokud začínáte od nuly, tedy když váš partner není ještě dostatečně vzrušený, budete se samozřejmě muset snažit mnohem déle. Proto podnikněte vše pro to, aby byl v plné pohotovosti, když začínáte. Toho samozřejmě dosáhnete předehrou. Od letmých dotyků přes tření až po ruční stimulaci, to vše v doprovodu vášnivých polibků.

  • Zaměřeno na kuličky

    S lízáním zmrzliny si dokáže poradit každý, zapojte fantazii
    Autor: shutterstock
    Mnoho z vás už dobře ví, jak citlivá jsou mužská varlata, a že pokud je začnete dráždit, budou se věci dávat do pohybu mnohem rychleji. Jejich laskání není tak náročné, můžete si při tom trošku odpočinout. Nasajte postupně jedno i druhé do úst a nejdříve jemně přidávejte tlak. Hlídejte jeho reakce, protože každému vyhovuje něco jiného. Zkuste také zatlačit je co nejblíže k jeho tělu, jako byste je chtěla vrátit zpět, odkud vypadla, tenhle trik by měl mít super efekt. Samozřejmě buďte něžná.

  • Udržujte vlhkost

    Autor: shutterstock.com
    Znáte to u sebe: pokud nejste dostatečně vzrušená a jste vyprahlá jako Sahara, potom nic neklouže tak, jak má, a ani zážitek to není tak příjemný. Stejné je to u mužů, takže nešetřete slinami. Pokud vám to pomůže, mějte po ruce sklenici s vodou a zavlažujte, aby bylo z čeho sliny tvořit.

  • Trochu si pomozte

    Autor: profimedia.cz
    Když nepojmete do úst celou jeho mužnou chloubu, nevadí, protože si můžete jednoduše pomoci prsty. Obejměte ho mezi palec, ukazováček a prostředník a masírujte ho jimi tahy nahoru a dolů, synchronně s vašimi pohyby hlavy. Obsáhnete tak větší plochu a prsty můžete otáčet nebo ho trochu přiškrtit. Když si chcete trochu odpočinout, může ruka stále pracovat, aby nedošlo k tomu, že vzrušení klesne, a vy tak budete muset opět začínat od začátku.

  • Dobré vibrace

    Autor: shutterstock
    Pomozte si vibrátorem. Také muži mají svůj bod G, a tím je hráz. Je to oblast mezi varlaty a análním otvorem. Pokud do těchto míst budete vysílat vibrace a mezi tím se mu ústně věnovat, vězte, že nebude trvat dlouho a cílová páska bude protržena. Vibrátor si také můžete přiložit ke tváři, zatímco ho budete mít v ústech, vytvoří to nebývalé podněty.

  • Držte se na uzdě

    Autor: shutterstock
    Tím není myšleno, abyste se držela zpátky, spíš abyste se zaměřila na uzdičku, která spojuje předkožku s žaludem. Většině mužů se její stimulace pravidelnými pohyby neskutečně líbí a vzrušuje je. Jako když po ní budete jazykem přejíždět jako stěrač po okně. V téhle oblasti je opravdu hodně nervových zakončení a jejich stimulace je pro muže k nevydržení v tom nejlepším slova smyslu. 

Diskuse ke článku
.