Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bezdotyková stimulace klitorisu? Jde to, zkuste sexuální hračky pro páry

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
30. června 2016 | 06:00

Léto přímo svádí k hrátkám. Teploty venku i doma jsou tak vysoké, že se nemusíme dlouho rozehřívat pod peřinou a mnohem snáz se vzrušíme. Také je dokázáno, že v létě na sex myslíme mnohem častěji. Zkuste si pořídit s partnerem hračku, která zpestří vaše dovádění.

Specialistka z intimního butiku nám ve videu ukazuje, které pomůcky jsou ty pravé. Mě například zaujal vibrátor, jenž se dá použít i při souloži. Vibrace se tak přenášejí také na partnerův penis, což je pro něj jistě zajímavý prožitek. Zároveň vám vnější část stimuluje klitoris.

Pro ty extrémně hravé jedince bych doporučila pořídit si nějakou erotickou hru. Většina z nich je založena na tom, že se pohybujete po hrací ploše a cestou vás potkávají různé "sexuální" úkoly.

Vyhrát si můžete i se sadou, která obsahuje motorek, na který se dá nasadit koncovka, kterou zrovna nejvíc potřebujete. Můžou to být vibrační kroužek na penis nebo vnitřní či přikládací vibrátor. Také firma Durex přišla s novinkou, které říká Kroužek rozkoše. Ten by měl zajistit delší a silnější výkon partnera!

Na trhu se také objevila vychytávka, která

Autor: Intimity butik
svou funkcí zaujme nás ženy, ale z technologického hlediska ji jistě ocení i muži. Satisfyer Pro 2, jak se pomůcka jmenuje, totiž dráždí klitoris, aniž by se ho dotýkal! Masíruje ho tlakovými pulzy. Bezdotyková stimulace zabraňuje znecitlivění tohoto delikátního místečka, a tudíž můžete zažít další a další orgasmus. Technologie jde zkrátka kupředu a kdo ví, co pro nás v této oblasti ještě přichystá.