Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na co muži myslí, když jste v poloze na koníčka

  • 7. června 2016 | 06:00

    Polohu na koníčka, tedy tu, kdy vy jste nahoře a muž pod vámi leží, má ráda spousta z nás. Můžeme si jednoduše volit vlastní tempo a hloubku průniku. Navíc to nám ženám dává na chvilku pocit moci. Muži mají tuto polohu rádi, protože pro ně znamená nejmenší fyzickou zátěž, je pohodlná a mají skvělý výhled. Zajímalo vás vždycky, co se jim v tu chvíli honí hlavou?

  • Super, konečně si odpočinu

    Autor: shutterstock
    Je to tak, muži tuto polohu iniciují i z toho důvodu, že si potřebují odpočinout – nebo to na ně už jde a potřebují se zkrátka dát chvilku do kupy, takže předají otěže vám. Mezi všemi polohami je tahle jednou z mála, ve kterých se muž může trošku uvolnit.

  • Prsa!

    Autor: shutterstock
    Muži je milují a nemohou se jich nabažit. Pokud se na něj posadíte nahá, není lepší polohy, kde by na vaše pohupující se přednosti měl lepší výhled. Právě ten smyslný pohyb nebo to, jak si s nimi sama hrajete, vyvolává v mužích vlny rozkoše. Jelikož jsou velice vizuálně založení, myslete na to příště.

  • Co mám dělat s rukama?

    Autor: shutterstock
    Tím, že vy jste nahoře a on se najednou ocitá v pasivní funkci, a do toho má ještě volné ruce, říká si, kam s nimi dřív. Má tolik různých možností! Má vás chytnout za zadnici, pomoci vám držet tempo a při tom si užívat měkkost a oblost těchto partií nebo vám má hladit prsa, přitáhnout si váš obličej a líbat vás? Co teď a co potom?

  • Takhle bych tu mohl ležet klidně celé dny

    Autor: shutterstock
    Je to tak skvělý pocit se super výhledem, jako když si na louce lehnete do trávy a pozorujete, jak vám nad hlavou plují mráčky. Jediný rozdíl je v tom, že je to ještě o něco příjemnější!

  • Hlavně mi ho nezlom!

    Autor: shutterstock
    Pokud jste velká divoška, tak se to vašemu partnerovi určitě líbí, ale jakmile se dostanete nahoru, tak se mu prostě jasně na mysl dostane i ta nejčernější noční můra všech mužů. Tou je fraktura penisu, která je velice bolestivá a právě v téhle poloze k ní nejčastěji dochází. Není to klasická zlomenina, protože v pohlavním údu žádná kost není, ale jde o poškození topořivých tělísek, které může mít v krajním případě trvalé následky.

  • Teď bych to chtěl natáčet

    Autor: shutterstock
    Určitě máte pocit, že právě z toho úhlu pohledu nevypadáte zrovna nejlíp. Myslíte na každý špíček na břiše, na každý centimetr, o který se vaše ňadra posunula níže. Muži si to ovšem nemyslí. Nahrávají si tuhle situaci do svého mozku a zařazují si ji do své mozkové porno kartotéky.

     

     

Diskuse ke článku
.