Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy se svěřily, kdy byl jejich sex v manželství nejlepší

  • 28. dubna 2016 | 06:00

    Všechny známe ty začátky vztahů plné zamilovanosti, růžových brýlí a hlavně vášně!  Jakmile ale zamilovanost opadne, vztah přepne do rutiny a řešení každodenních povinností, občas se nám zasteskne po těch chvílích, kdy jsme ze sebe s partnerem strhali oblečení a rozdali si to už na botníku v předsíni, protože do ložnice bylo strašně daleko. Jak ale vášeň oživit i po několika letech vztahu?

  • Anna, 29 let: Zásnuby

    Autor: shutterstock.com

    Když mě přítel po pěti letech vztahu požádal o ruku, bez váhání jsem souhlasila. Byla jsem šťastná a plná plánů na svatbu a společnou budoucnost. Co jsem ale netušila, bylo, že se jako mávnutím kouzelného proutku výrazně vylepší i náš sexuální život. Přestože nemůžu říct, že bych v tomto ohledu nějak strádala, po pěti letech se náš sex dostal do stavu, kdy už jsme věděli, co dělá tomu druhému dobře, a nijak zvlášť se nesnažili. Se zásnubním prstenem přišla ale i energie zase svádět, užívat si a zkoušet nové praktiky. Jako bychom se do sebe znovu bláznivě zamilovali.

  • Soňa, 33 let: Povýšení v práci

    Autor: shutterstock.com

    Po sedmi letech manželství a neustálého dělení času a energie mezi práci, domácnost a syna se není čemu divit, že když malý večer usnul, měli jsme sice náladu padnout do postele, ale také přetáhnout si peřinu přes hlavu a usnout vyčerpáním. Navíc se po porodu postava ženy výrazně změní a moje sebevědomí bylo rázem to tam. Vše se ale obrátilo, když se ve firmě uvolnila pozice, která umožňovala spolupráci s klíčovými klienty a také vedení malého týmu podřízených. Najednou jsem do práce musela chodit v kostýmku a na podpatcích, stát si za svým a hájit vlastní názory. Toto sebevědomí se rázem dostalo i do ložnice. Přestala jsem se bát, jestli v očích svého muže nejsem při té a té poloze tlustá nebo jestli se mu líbí to, co mu dělám. Jsem víc uvolněná a sex si mnohem víc užívám. A troufám si tvrdit, že on taky.

  • Kamila, 41 let: Služební cesty

    Autor: shutterstock.com

    Po deseti letech manželství se nám stalo to, co asi každému páru s dětmi: Sex? Dneska jsem moc unavená, zítra mám důležitou poradu, dávají fotbal, necháme to na zítra. Z neustálého odkládání, že "přece nemusíme dnes", jsme došli až do fáze, kdy jsme se milovali třeba jen jednou za měsíc. Pak ale manžel změnil práci a začal hodně jezdit po služebních cestách. Nebylo týdne, kdy by nejel alespoň na jednu noc za klientem. A nyní vždy, když se vrátí, vrhneme se na sebe jako puberťáci. Když je pryč delší dobu, užíváme si cybersexu, a o to divočejší je pak milování, když se vrátí. Nikdy bych nevěřila, že se v manželství ještě dočkám takové vášně jako na začátku.

  • Jana, 37 let: První dítě

    Autor: shutterstock.com

    Když jsem po třech letech vztahu otěhotněla, ze všech stran jsem slyšela, že teď skončila doba užívání, a to i toho sexuálního. Je pravda, že v těhotenství mě sex bolel, a tak jsem snadno podlehla myšlenkám, že po porodu to už prostě nebude takové jako předtím. No, byla to pravda – akorát že přesně naopak, než mě všichni varovali. Kdykoliv malá usnula, měli jsme s přítelem pocit, že se musíme rychle věnovat sobě, než se vzbudí. Dokud byla malá, souložili jsme skoro každý den. A i teď, když si ji vezme na víkend babička, prakticky nevylezeme z postele. Prostě si bláznivě užíváme jen sami sebe, tím nejpříjemnějším způsobem.

  • Pavlína, 52 let: Milenec

    Autor: shutterstock.com

    Po třiceti letech v manželství, s dětmi, které opustily hnízdo, se stalo, že jsme s mužem žili spíš vedle sebe jako kamarádi než jako partneři. Každý se svou prací, koníčky a zájmy. Občas jsme probrali, co je nového, zašli si na večeři nebo do kina, ale k sexu došlo párkrát do roka. Protože mi ale fyzická blízkost chyběla, našla jsem si milence. A kvůli němu se pomalu začala měnit. Koupila jsem si nové prádlo, boty na podpatku, začala se výrazněji malovat. Manžel si této mé změny samozřejmě všiml. Místo toho, aby začal žárlit, mě jednoho večera – před odchodem s "kamarádkou" na skleničku – odvlekl do ložnice a pomiloval se se mnou, jako to neudělal dobrých 10 let. Ten večer jsem nikam nešla a s milencem to ukončila. Nové prádlo si ale kupuji stále a sex v manželství je čím dál lepší.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.