Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 věcí o bodu G, které jste určitě nevěděla! Nechte si poradit!

  • 23. dubna 2016 | 06:00

    Bod G by se mezi erotogenními zónami dal přirovnat k VIP celebritě, která se vyhřívá na výsluní popularity. Nejvíc se o něm hovoří a existuje pravděpodobně nejvíc poloh, které jsou ušity na míru jeho dráždění. Samozřejmě že ty ženy, které ještě ani nenašly vstup do VIP zóny, mohou být trochu frustrované. Ale nenechte se odradit, chce to jen zkoušet, hledat a být trpělivá – a na VIP list se jistě brzy dostanete!

  • Je to bratránek klitorisu

    Autor: shutterstock
    Není náhoda, že dráždění bodu G je tak příjemné. Je to tím, že je to ve skutečnosti něco jako zadní část nebo kořen klitorisu. To znamená, že jsou obě zóny propojeny a dráždění obou zón najednou vyvolává mnohem silnější prožitek! Je to jedna rodina a ruku v ruce nás dovedou do stavu extáze. 

  • Je to lump

    Autor: shutterstock
    Přestože vysvětlení toho, kde se bod G nachází, se zdá dost jasné a logické, není to s ním, stejně jako se ženami vůbec, jednoduché. Přestože většina pramenů hovoří o tom, že ho najdete na přední stěně vaginy, jsou i  experti, kteří jsou přesvědčeni, že leží v děloze. 

  • Potěšení není vždy zaručeno

    Autor: Shutterstock.com
    Pokud se trápíte kvůli tomu, že nemůžete svůj bod G najít nebo že vám nefunguje, vůbec se nestresujte. Neexistuje dosud vysvětlení, proč u některých žen funguje jako tlačítko, které stačí jen zmáčknout, a orgasmus je tu, zatímco jiným se to nikdy nepodaří. Souvisí to pravděpodobně s psychikou stejně jako s rozdílnými citlivostmi v této oblasti. 

  • Původce ženské ejakulace

    Autor: shutterstock
    Ženské ejakulaci se také jinak říká squirting. Je to výron tekutiny z horní části vaginy, ke kterému dochází v extrémním vzrušení. K tomu právě může dojít intenzivní stimulací bodu G. 

  • Možnost zvětšení

    Autor: shutterstock
    Někteří plastičtí chirurgové přišli s nápadem, že by mohli tuto extrémně citlivou část vaginy zvětšit, aby tím žena měla větší šanci k dosažení orgasmu jejím drážděním. Poměrně mnoho rozumných hlasů ale varovalo, že zákrok nemá žádný efekt a mohl by spíš uškodit než pomoci, takže se naštěstí od tohoto nápadu zase upustilo.

Klíčová slova:  sex, orgasmus, bod G, jak na to
Diskuse ke článku
.