Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak moc dobrá jste v posteli? Prozradí to vaše postava

  • 23. listopadu 2021 | 06:00

    Nesuďte knihu podle obalu, říká se, ale děláme to všichni, pokud jde o to, jaký dojem na nás udělal příslušník opačného pohlaví. Nemůžeme se tomu ubránit – když se nám nezdá obal, je nasnadě, že nebude fungovat chemie, a tím pádem si nebudeme rozumět.

    Preference jsou různé. Na některou z nás zapůsobí muž, jenž má silné paže nebo pevný zadek, jinou zase zaujmou vypracované nohy či silný krk. Co vaše postava prozradí na vás?

  • Máte výrazné křivky

    žena
    Autor: iStock

    Pokud se mluví o křivkách, z fyziologického hlediska jde především o široké boky, jejichž majitelka bývá v posteli velmi svobodomyslná. Studie univerzity v Leedsu prokazuje, že ženy s širokými boky tíhnou více k sexu na jednu noc a v posteli jsou otevřeny experimentu. Široká pánev jde také ruku v ruce s plozením, takže co se sexu týče, ženy se širokými boky jsou jednička!

    Podívejte se na video o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Jste malá

    žena
    Autor: iStock

    Někteří muži tvrdí, že sex s malými a drobnými dívkami je pro ně mnohem lepší a nápaditější než s těmi vysokými, protože se s nimi dá lépe manipulovat. A tak můžete vyzkoušet sex na více místech a v polohách, které s velkými děvčaty nejdou. Z vědeckého pohledu mají nižší ženy lepší stabilitu, a proto s nimi jdou i ty nejakrobatičtější polohy jako po másle.

  • Jste vysoká

    žena
    Autor: iStock

    Přestože studie prokázaly, že na první pohled jsou dlouhé nohy u žen i mužů považovány za velice sexy, když se podíváme do ložnice, není to už taková hitparáda. Nenaznačuje se nic o jejich technice – jen mají vysoké ženy tu smůlu, že si s nimi nemůže muž pohazovat a metat s nimi kozelce jako s malými dívkami. Především to platí, pokud je žena ještě vyšší než její sexuální partner!

  • Jste baculatá

    žena
    Autor: iStock

    Genetik James Watson, který dostal za své zásluhy Nobelovu cenu, prohlásil, že dámy s plnými křivkami si užívají sex mnohem víc než hubeňourky. Muž, který objevil strukturu DNA, pevně věří, že z biologického hlediska platí, že čím více má žena tukových polštářků, tím má milejší povahu a tím lepší je milenkou. Proč? Protože všechny ty tuky zvyšují hladinu endorfinů, a tím podporují chuť na sex, a také zručnost, což dělá z boubelek super milenky.

  • Jste hubená

    žena
    Autor: iStock

    Samozřejmě na základě té stejné teorie, která dává boubelkám superschopnosti v posteli, platí, že hubené dámy na tom nejsou příliš dobře, a to přesně z toho důvodu, že jim požadované endorfiny chybějí. Ovšem jiná studie tvrdí, že muži předvádějí nejlepší výkony v posteli se ženami, které mají štíhlý pas!

Diskuse ke článku
.