Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Brány k sexuálnímu nebi, které musíte otevřít! Jak na to?

  • 31. března 2016 | 06:00

    Objevování a experimentování je jednou z důležitých součástí sexuální předehry. Jít rovnou na věc většinou nepřináší takový prožitek. Pokud si s partnerem najdete čas jeden na druhého a zkusíte dráždit místa na těle, která vám nepřipadají dostatečně erotická, můžete objevit bránu k opravdové slasti. 

  • Vnitřní strana zápěstí

    Autor: shutterstock
    Tato část těla bývá opomíjena, a přitom je na ní spousta nervových zakončení. Na tomto místě pulzuje tepna, a vašemu partnerovi to tak bude připadat, jako by jemné dotyky proudily krví do celého těla. Když partnera chytnete za ruku, navážete oční kontakt a začnete nejdříve jemnými, sotva znatelnými dotyky konečků prstů, aby si přivykl, můžete dále přejít k líbání nebo dráždění jazykem. 

  • Zátylek

    Autor: shutterstock
    Krk všeobecně je jednou z nejsenzitivnějších částí těla. Mnoho žen považuje tuto oblast dokonce za mnohem víc vzrušující než prsa a bradavky. Mnohdy soustředíme svou pozornost na všechny ostatní části krku, ale na zátylek se zapomíná. Jemné dráždění prsty nebo přejíždění rty ovšem dokáže vyvolat silnou vlnu vzrušení. Zkusit můžete i jemné foukání. 

  • Spodní část zadnice

    Autor: Shutterstock.com
    Zadek je plný erotogenních zón a samozřejmě se ho během sexuálních seancí dotýkáte. Je ale skvělé věnovat mu někdy speciální pozornost a zjistit, jakým způsobem se ho nejlépe dotýkat. Každý totiž potřebuje individuální přístup. Ve spodní části zadnice, v místech, kde se napojuje na stehno, je kůžička nejcitlivější a drážděním těchto partií vyvoláte kaskádu pocitů. 

  • Lebka

    Autor: shutterstock
    Sama jistě víte, jak vám dělá dobře, když vám vaše kadeřnice myje hlavu. V mnoha salonech už je také běžnou součástí procedury masáž hlavy. Zkuste tuto techniku zavést také v rámci sexuální předehry. Nemusíte partnerovi mýt hlavu, i když na druhou stranu proč ne? Stačí ovšem, když prsty vjedete do jeho vlasů, budete si s nimi hrát nebo provedete masáž nasucho. 

  • Podkolenní jamka

    Autor: shutterstock
    Toto místo také mnohdy zanedbáváme, přitom je to další část těla, která je plná nervových zakončení. Právě tady můžete začít svou cestu k těm nejintimnějším partiím. Cesta k nim potom vede přes vnitřní stranu stehen, která je stejně tak citlivá. Když si s ním budete takhle hrát, zvyšujete míru napětí a vzrušení.

     

     

Diskuse ke článku
.