Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tipy na orální sex přímo od zdroje! Muži prozradili nejoblíbenější triky

  • 26. března 2016 | 06:00

    Orální sex milujeme my a stejně tak ho milují i muži. Říká se, že žena, která toto umění zvládá na výbornou, a ještě ji to ke všemu baví, dostane každého muže na kolena. Takovou moc má dobrý orální sex nad muži. Oni jsou také těmi, kteří vědí, co jim dělá nejlépe. Prozradili nám ty nejoblíbenější techniky, kterými je jejich partnerky dostávají do varu.

  • Karel, 30

    Autor: shutterstock
    Miluju, když mi přítelkyně drží varlata, zatímco se mi orálně věnuje. Drží je v jedné ruce a občas je jemně stiskne. To, že se věnuje oběma mým senzitivním partiím najednou, dává celému prožitku ještě mnohem větší sílu a je to jako výbuch sopky.

  • Michal, 33

    Autor: shutterstock
    Nejúžasnější pocit na celém světě nastává tehdy, když mi přítelkyně dá masáž zadku. Zatímco mě orálně uspokojuje nebo mi jen jazykem dráždí varlata, položí obě ruce na spodní stranu mých hýždí a pomalu je masíruje směrem nahoru. V tenhle moment si vždycky říkám, že to je nejkrásnější moment celého dne, že nic už to nemůže předčit.

  • David, 33

    Autor: shutterstock
    Holka, se kterou chodím, mě hrozně ráda provokuje. Jednou mě položila na záda, uvelebila se mi mezi nohama a dlouze se na můj penis jen dívala. Muselo to trvat aspoň minutu. Pak se předklonila a zdálo se, že už začne akce, ale ona mi na penis a kolem něj začala dýchat svým horkým dechem. Vůbec se ho nedotýkala. Také tahle část se mi zdála nekonečná, ale přitom vzrušující, protože v okamžiku, kdy si mě vzala do úst, bylo to neuvěřitelně intenzivní.

  • Radek, 40

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Měl jsem přítelkyni, která sama masturbovala při tom, když se věnovala orálně nebo rukou mně. Pohled na to, jak si to užívá a jak zároveň vzrušuje mě a nechá mě dívat se na to, jak uspokojuje i sebe, byl tak vzrušující, že to bylo až neúnosné. Občas jsem měl pocit, že se mi z toho návalu vzrušení zavaří mozek.

  • Martin, 31

    ...
    Autor: shutterstock.com
    S přítelkyní už bydlíme společně a jednou mi přišla textovka, kdy chtěla vědět, v kolik se vrátím domů z práce. Není to nic neobvyklého, ale tentokrát když jsem přišel domů, čekala na mě už za dveřmi. Vrhla se na mě, vášnivě mě políbila, neřekla mi ani ahoj, zatáhla mě do obýváku, stáhla mi kalhoty, posadila mě do křesla a normálně mi to udělala. Byla to jedna z nejúžasnějších věcí!

  • Honza, 34

    Autor: profimedia.cz
    Existuje jedno místečko, myslím, že se tomu říká uzdička. Je supercitlivé, je mezi mým nádobíčkem a řitním otvorem. Moje přítelkyně přesně ví, jak moc citlivé je. Lehne si vždycky na břicho a jazykem mě tam jemně dráždí, než se vrátí zpátky k orálnímu sexu. Nemůžu se vůbec kontrolovat, úplně to se mnou zmítá. Tak moc super to je!

Diskuse ke článku
.