Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

8 sexy tipů pro erotickou stimulaci bříška

  • 17. března 2016 | 06:00

    Lidské tělo je pokryto citlivými body, jejichž stimulace je příjemná nejen během sexuálních hrátek. Možná už jste objevila všechna místečka, která při dotyku rozeznívají správné strunky u vašeho partnera. Některá místa je možno stimulovat několika různými způsoby. Tak například pupík. Zkuste se inspirovat a pak si triky, které se vám budou nejvíc líbit, vyzkoušejte doma v reálu.

     

  • Masáž

    Autor: shutterstock
    Oblast mezi pupíkem a vnitřními stranami stehen je extrémně senzitivní. Vezměte si masážní olejíček, začněte masírovat oblast pupíku a postupujte pomaličku v linii směrem ke stehnům. Vyzkoušejte všechny intenzity dotyků, abyste zjistila, na co váš drahý nejlépe reaguje.

  • Dráždění

    Autor: shutterstock
    Laskejte jeho penis a pupík současně. Jazykem postupujte od pupíku směrem dolů a navlhčete jazykem linii. Zatímco se rukou věnujete jeho mužnému nástroji, lehce foukejte na místa, která jste navlhčila. To vyvolá jemné chvění, které bude mít neuvěřitelně vzrušující efekt.

  • Hrajte si

    Autor: shutterstock
    Pomaličku postupujte polibky po jeho těle tak, jako byste mu chtěla poskytnout orální uspokojení, ale na pupíku se zastavte a věnujte mu opravdu dlouhou a důkladnou péči. Líbejte nejen pupík, ale také jeho okolí ve všech směrech. Hrudníkem se občas letmo dotkněte jeho chlouby a v momentě, kdy už bude šílet touhou, dejte mu to, po čem tolik prahne.

  • Erotický terč

    sex
    Autor: shutterstock
    Pupík je přesně uprostřed mezi prsy a erotickými partiemi, a to jak pro něj, tak pro vás. Zastavte se na cestě dolů právě tady a vyzkoušejte krouživé pohyby. Představte si, že pupík je centrem terče nebo labyrintu, a krouživými pohyby, které začnou v oblasti nejvzdálenější od pupíku, se v kruzích pomalu dostávejte k centru. Můžete používat jazyk nebo jemné dotyky prstů.

  • Dva v jednom

    sex
    Autor: shutterstock
    Tahle stimulace je na vašem partnerovi a vy si budete užívat. Jednou rukou bude dráždit vaši vaginu tak, že zasune jeden nebo dva prsty dovnitř a bude jemně kroužit na bodu G. Druhou rukou bude hladit váš pupík a jemně na něj a podbřišek tlačit. Zavřete oči a jen vnímejte pestrou škálu pocitů.

  • Víření

    Autor: shutterstock
    Rty jemně obejměte pupík a jazykem začněte vířit kolem něj. V jednom okamžiku můžete jazyk použít jako jemný bodec a píchnout jím partnera do centra pupíku. Tahle technika je skvělá také na dráždění bradavek, tak to neváhejte vyzkoušet!

  • Ledová jízda

    Autor: shutterstock
    Sexuální vzrušení a napětí vás rozpaluje doběla. Mnoho lidí takto rádo používá ledové kostky, které mohou mít velice vzrušivý efekt. Krouživými pohyby masírujte pupík ledovou kostkou a tající vodu, která bude stékat do nižších partií, jemně slízávejte jazykem. Kombinace ledové kostky a horkého jazyka bude totální vzrůšo.

  • Svačinka

    Autor: shutterstock
    Stejně jako led může být vzrušující, pokud do pupíku nastříkáte šlehačku nebo ho polijete čokoládovým sirupem či medem. Dokonale pak partnera očistěte jazykem, abyste se k sobě později nelepili.

Klíčová slova:  sex, erotika, pupík, stimulace, technika, orgasmus, vagína, penis
Diskuse ke článku
.