Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sex a spolubydlení: Tyhle historky vás donutí bydlet sama

  • 15. března 2016 | 06:00

    Spolubydlení neexistuje jen na studentských kolejích. I mnoho lidí po třicítce stále tento model bydlení využívá. S tím samozřejmě přichází spousta různých zážitků a historek. Pokud chce člověk s někým bydlet, musí být tolerantní a počítat s tím, že k určitým situacím zkrátka občas dochází. Například intimní život váš i vašeho spolubydlícího nebudou mnohdy tak intimní. 

  • Podivný rituál

    Autor: shutterstock
    Bydlela jsem s holkou, která v jeden moment chodila s o dost starším chlápkem. Jednou jsem přišla domů z práce, ztahaná jako kůň. Bylo kolem osmé večer. Otevřela jsem dveře a před televizí ležel na zádech ten muž, na něm moje spolubydlící, oba byli nazí. V televizi běžel Sponge Bob a ona mu depilovala hrudník!

  • Trojnásobná pomsta

    Autor: shutterstock
    Nevím, co proti mně mohla mít moje spolubydlící z koleje. Začalo to tím, že se vyspala s mým starším bratrem, potom aby toho nebylo málo, tak přefikla i mého bratrance. Naštěstí to nebylo ve stejnou dobu. Když se nakonec vyspala i s mým přítelem, měla jsem toho opravdu plné zuby. Nevím, co měla za problém – a co je to s těmi chlapy?!

  • Jejda!

    Autor: shutterstock
    Můj spolubydlící chodil s mou hodně dobrou kamarádkou. Jednou jsem se vrátila domů a slyšela jsem zvuky, které se podobaly sexu, ale také to mohl být řev kočky. Zabarikádovala jsem se v pokoji, ale nejhorší bylo, že se ty zvuky přesunuly do koupelny, která bohužel sousedila s mým pokojem. Nedalo se to vydržet, tak jsem napsala kamarádce zprávu. „Prosím tě, příště mi napiš varování, že k nám máš namířeno a že se tu bude dít to, co teď. Děláte hrozný bordel a nedá se to ani poslouchat!“ O pět minut později mi kamarádka odepsala: „Jsem v práci, nevím, o čem to mluvíš.“

  • Gymnastika

    Autor: shutterstock
    Jednou jsem přišla domů a moje spolubydlící si to rozdávala s milencem uprostřed obýváku. On stál, ona byla před ním ohnutá tak, že se rukama dotýkala vlastních palců u nohou. V okamžiku, kdy mě viděli vejít, přirazil milenec tak zprudka, že moje spolubydlící ztratila rovnováhu a překulila se do kotrmelce. Viděla jsem tolik částí nahého lidského těla, kolik jsem asi nikdy nechtěla vidět.

  • Záchranářka

    Autor: shutterstock
    Bylo období, kdy jsem bydlela se dvěma kluky. Byla to docela životní lekce. Jednou večer přišel jeden z nich domů, pěkně nametený, a přivedl si s sebou stejně upravený doprovod. Proběhla divočina totálně opilého sexu, a pak to přišlo. Zaklepal u mě v pokoji a prosil mě, jestli bych nemohla jeho čerstvé známé pomoci. Ukázalo se, že děvče mělo své dny a před sexem si zapomnělo vyndat tampon. Nebudu zabíhat do detailů, našel se a všechno dobře dopadlo.   

  • Prekérka

    Autor: Shutterstock.com
    Jednou v noci se moje spolubydlící vrátila z mejdanu, opilá, jak zákon káže, a přivedla si s sebou chlapa. Rozbili kliku na předních dveřích, protože nedokázali udržet vášeň na uzdě a počkat se sexem až dovnitř. Jakmile se dostali domů, obsadili koupelnu a blokovali ji opravdu hodně dlouho. Bohužel, máme v koupelně také záchod, a já jsem nakonec musela čurat ke kočkám do písku!

Diskuse ke článku
.