Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Penis a vagina ve videu vysvětlují, že v sexu ne znamená ne

  • 10. března 2016 | 10:00

    V sexu (a nejen v něm) platí, že když žena řekne ne, tak to znamená ne a nelze si to vykládat nijak jinak. Mnoho mužu tomu ale stále nechce rozumět. I proto vznikla mezinárodní kampaň, která by měla na sexuální násilí a nátlak upozorňovat. Součástí tohoto projektu jsou videa, ve kterých se objevují postavičky znázorňující penis, vaginu, zadek, prso a ruku. Představují aktéry, kteří jsou v běžném životě těmi hlavními pachateli a oběťmi sexuálních přestupků a zločinů.

  • Anální styk

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube
    V tomto krátkém videu hrají hlavní roli penis a zadek. Penis se jen tak, jako by se nechumelilo, prochází, píská si u toho a potká zadek, do kterého si najednou a bez varování chce razit cestu. Muži to bohužel občas dělají, aniž by respektovali slova své partnerky a její právo odmítnutí análního styku.

  • Osahávání

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube
    V dalším videu se setkáváme s postavičkami, jež znázorňují prso a ruku. Situaci, kdy se oba smějí a evidentně si padli do oka nebo si alespoň dobře rozumějí, naruší ruka, která si společný hezký čas vyložila úplně jinak. Přeskočí jakákoli dvoření a rovnou zamíří k osahávání, které evidentně není dotyčnému prsu příjemné. Nastává trapná situace. Přátelské vystupování vůči mužům není pozvánkou k sexuálním hrátkám. Muž by měl mít vždy respekt a nechovat se jako hulvát.

  • Sexuální obtěžování

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube
    Na tanečním parketu se potkává vagina s penisem. Alkohol, který je všudypřítomný a v klubech a na tanečních zábavách bourá všechny možné předsudky a hranice, z nás dělá občas divoženky. Stejně tak působí alkohol i na muže. Ti si naopak myslí, že si mohou dovolit mnohem víc, ale to není pravda. Ne, opravdu nechceme, abyste nám sahali na intimní místa jen proto, že máme dobrou náladu!

Diskuse ke článku
.