Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 mužů konečně vyslovilo otázky o sexu, které se vždy báli ženám položit

  • 3. března 2016 | 06:00

    Muži jsou, stejně jako my ženy, bytosti velice zvídavé, a to platí i v otázkách ženské sexuality. Jsou otázky, které by nám hrozně rádi položili, ale mnohdy se jim zdá, že to není úplně na místě. Pár z nich se otevřeně přiznalo, na jaké otázky by toužili znát odpověď.

  • Karel

    Autor: shutterstock
    Jaké to je mít sex s vaginou? Vždycky mě strašně zajímalo, jak to ženy prožívají. Chtěl bych si to na den nebo třeba i týden vyměnit, abych zjistil, jak to máte. Vás nikdy nezajímalo, jaké to je mít penis? Nechtěly jste si to někdy na chvilku vyměnit?

  • Ivan

    Autor: shutterstock
    Jak často předstíráte orgasmus? Vždycky musím myslet na to, jestli jsem ženu opravdu uspokojil, nebo jestli to na mě hrála. S tím souvisí i další otázka. Proč to vlastně děláte? Je to proto, že už vás nebaví, co děláme, že chcete, abychom se přestali snažit vás opravdu dovést k orgasmu? Nebo nám chcete udělat radost? Existuje ještě nějaké jiné vysvětlení?

  • Petr

    Autor: shutterstock
    Vagina je velice citlivá a celá oblast kolem také – nebo alespoň tak mi to z mé zkušenosti vyplývá. Zajímalo by mě tedy, jak to děláte, když se tam dole holíte? Musíte být opatrné jako specialista, který se snaží zlikvidovat bombu? Já když si holím přirození, tak jsem totiž pokaždé úplně vyděšený.

  • Honza

    Autor: shutterstock
    Je mi jasné, že ženy masturbují, je přece jednadvacáté století. Zajímalo by mě ale, jak často to potřebujete. Kolikrát denně máte potřebu si to udělat? Mně osobně třeba stačí, když si udělám dobře jednou za den.

  • Kamil

    Autor: shutterstock
    Pokud masturbujete pomocí prstů, ulpívá vám na nich jistě vaše vlastní vůně. Jak dlouho vám na prstech vydrží? Umýváte si prsty hned potom, co skončíte, nebo máte rády ten pocit a prodlužujete nebo zvyšujete tím své vzrušení?

  • Jirka

    Autor: shutterstock
    Dámy, a teď opravdu upřímně. Jak moc tedy záleží na velikosti? Netrpím zásadním komplexem, ale opravdu by mě to zajímalo. Můj penis je totiž spíš objemný než dlouhý, a proto bych chtěl vědět, co je pro vás v prožitku "víc rajcující".

Diskuse ke článku
.