Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zdá se vám o sexu s bývalým nebo s kolegou? Co o vás prozradí vaše erotické sny?

  • Co o vás prozradí vaše erotické sny?
    21. února 2016 | 06:00

    Zdá se vám o sexu s kolegou z práce? Sny nám říkají víc, než si chceme připustit. Jejich výklad ovšem nemusí být vždy přímočarý. Co o vás vypovídají vaše sny nabité sexem?

  • Sex s bývalým

    sex
    Autor: shutterstock
    Pokud se vám do snu vloudil bývalý partner a prožíváte s ním intimní chvilky, budete nejspíš v současné době ke starému partnerovi emocionálně vázána. Nemusí to nutně znamenat, že se současným partnerem vám to neklape. Něco vás ale k minulosti táhne. Může to být špatná vzpomínka – zažíváte něco podobného jako minule, co nedopadlo dobře? Pak je dobré zbystřit. Pokud je vzpomínka naopak milá, nechte věcem volný průběh.
  • Kolega z práce

    xx
    Autor: profimedia.cz
    Zdá se vám, že konečně zaregistroval vaši superobtaženou sukni! Zatímco jste stála u kopírky, stoupl si vedle vás tak těsně, až jste přestala dýchat. Potom už jste jen cítila, jak vám šanony padají z rukou a... Klid. Sen o sexu s kolegou může znamenat prostě to, že se vám líbí a že se vám s ním dobře pracuje. Možná to mezi vámi jiskří, dost často ale spíš profesionálně než eroticky.
  • Pronásledovatel

    Návštěva u gynekologa je vždy nepříjemná sama o sobě, natožpak když nám má sdělit nějakou nepříjemnost.
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud vás někdo pronásleduje a chce vás zneužít, budete nejspíš ve svém životě pod tlakem a ve stresu. Nemusí vás nutně stresovat zrovna ten, který vám ve snu chce ublížit. Pokud je to někdo, s kým jste se právě seznámila a začínáte chodit, nemusíte mít hned strach. Možná jste jen nervózní z toho, jak to mezi vámi dopadne. Mějte ale oči otevřené.
  • Milenka celebrity

    sex
    Autor: shutterstock
    Pokud se vám zdá, že právě plníte přední stránky novin jako nová partnerka Jaromíra Jágra nebo George Clooneyho, zkuste se možná zamyslet nad tím, jestli jste spokojena sama se sebou. Děláte opravdu to, co chcete? Nenecháváte si někde utéct příležitost mezi prsty? Nenutí vás okolí chovat se jinak, než to cítíte? Přemýšlejte o tom.
  • Přerušeno v nejlepším

    Šokující zjištění: Nejčastěji spíme se svými kolegy z práce!
    Autor: Shutterstock.com
    Schyluje se k nejlepšímu a najednou vám to někdo zkazí? Může to být dítě, telefon nebo třeba živelní katastrofa. Zamyslete se nad tím, jestli vám někdo příliš nezasahuje do života. Netlačí vás někdo někam, kam nechcete? Nenecháváte se příliš ovlivnit někým jiným? Najděte ho a zkuste to zastavit!

    Zajímá vás, co by muži chtěli, aby ženy věděly o sexu? Čtěte zde.

Autor: is
Klíčová slova:  sex, sny, partner, partnerka, nevěra, láska
Diskuse ke článku
.