Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženy přiznaly, jak se cítí těsně po masturbování

  • 20. února 2016 | 06:00

    Masturbování je druh sexuálního uspokojování, který dělá snad každá. Někdo se to možná stydí přiznat, ale není na tom nic špatného ani zvrhlého. Je to skvělá možnost, jak poznat vlastní tělo a zjistit, co nám dělá dobře a co ne. Zvláštní je, že po sexu s partnerem se cítíme trošku jinak než potom, co uděláme dobře samy sobě. Několik žen a dívek se svěřilo, co přesně cítí těsně poté.

  • Kamila

    Autor: shutterstock
    Když jsem byla v pubertě, tak jsem se občas cítila trochu provinile, jako bych dělala něco zakázaného, ale postupem času jsem zjistila, že není proč se takhle cítit, a už si jen vychutnávám ten pocit slasti, který se mi valí žilami. 

  • Markéta

    Autor: shutterstock
    Je to jako kouzlo, kterým zmizí všechen stres a starosti. Aspoň na krátký okamžik se všechny starosti kolem dětí, práce a kdoví čeho ještě prostě rozplynou. Mám pak chuť zůstat ležet a dát si to ještě jednou, abych ten okamžik prodloužila. 

  • Karolína

    Autor: shutterstock
    Se všemi životními starostmi se k tomu nedostanu už tak často jako dřív. Pokud se najde čas na sex, tak do něj ráda zapojím svého manžela. Ale je fakt, že když přijde ten okamžik, kdy není po ruce a já mám čas a chuť, je to tak, že si totálně vychutnávám právě to, že jsem sama a můžu nechat krásně doznít vše, co se ve mně odehrává. 

  • Barbora

    Autor: shutterstock
    Ulítávám si na bujné fantazii a nechám ji vést mě. Měla jsem tak v podstatě sex se všemi možnými idoly. Občas se do toho vžiju tak moc, že mi potom chvilku trvá dostat se zase zpátky do reality všedního dne. 

  • Klára

    Autor: shutterstock
    Já to miluji. Nechápejte mě špatně, samozřejmě že mám ráda sex s partnerem, ale to je trochu jiné. Možná je to tím, že se při sexu nedokážu úplně uvolnit, kdežto když jsem sama, jde mi to samo. Dostanu se potom do úplné euforie a přála bych si, aby to trvalo napořád – ale samozřejmě to nejde. 

Diskuse ke článku
.