Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je to jasné! Tohle děláte před sexem, ale stydíte se to přiznat!

  • Sexy tajemství, které má každá z nás
    18. února 2016 | 06:00

    Ať už je sex v plánu nebo ne, v okamžiku, kdy k němu dojde, chceme se cítit krásné a co nejvíce sexy. Chceme oslnit partnera, a to nejen výkonem v posteli, ale i tím, jak u toho vypadáme. Ať to přiznáte nebo budete tvrdohlavě zapírat, je jasné, že aspoň něco z našeho seznamu určitě děláte.

  • Úklid místa činu

    Autor: Shutterstock.com
    Jste na úklid úplný magor nebo totální bordelářka? Je to jedno. Pokud chcete na chlapa udělat dojem, ty, kterým i malé smítko připadá jako největší ostuda, budou chtít všechno "vypíglovat" do nejmenšího detailu. Holky nepořádnice zase posbírají vše, co se válí kolem, a nacpou to do skříně nebo pod postel, aby to nebylo na první pohled vidět. Speciálně když jde o spontánní akci, není čas na to, lítat s luxem a prachovkou.

  • Povlečená nepovlečená

    Autor: profimedia
    Trochu to souvisí s tím, v jakém stavu dorazíte domů a jak "moc cimprlich" jste na čistotu. Přece jenom – když vás strhne vášeň, je možné, že nebudete koukat napravo ani nalevo a možná se do ložnice ani nedostanete. V každém případě – pokud bude aspoň chvilka času, tak tu postel prostě převléknete, to je jasné!

  • Sexy poklady

    Autor: Shutterstock.com
    Hodobóžové kraječky, které už několik měsíců čekají na dně šuplíku na svou příležitost, teď konečně dostanou šanci. Milujeme nakupování sexy spodního prádla, občas je ale tak sexy, že se nehodí na běžné denní nošení, a tak čekáme, kdy ho budeme moci aspoň na chvilku obléct a předvést se v něm v plné kráse. Aspoň na chviličku, než z nás ten malý kousek prádla zase partner stáhne!

  • Zničit pravěkou ženu

    Autor: profimedia.cz
    Depilace, epilace, zkrátka odchlupení, to je něco, co single ženy nedělají možná tak často jako ženy ve vztahu. Také zimní období je pro nás trochu vysvobozením a o tělesný porost se nestaráme tak pečlivě jako v létě, kdy nás krátké sukýnky a plavky nutí k činu. Pokud ovšem máme na mysli sex, okamžitě nám začne v hlavě blikat červený alarm a je nám jasné, že před tímhle chlapem se nemůžeme svléknout dřív, než žiletka vykoná své dílo!

  • Nepřítel na talíři

    Autor: Shutterstock.com
    Jsme to, co jíme, to už každá z nás mnohokrát slyšela a snažíme se, co to dá, abychom zdravě jedly – a také střídmě, protože chceme vypadat k světu. Dietu už těsně před sexem nestihneme, ale je jasné, že pokud víme, že večer bude sex (nebo je tu ta pravděpodobnost), hlídáme si jídlo celý den. Lehká, nenadýmavá jídla, po kterých budeme mít ploché bříško. Také pokud jíme citrusy a ovoce vůbec, promítá se jejich chuť do toho, jak tam dole chutnáme. 

  • Podpořit si sebevědomí

    Víte, co o vás prozradí jednotlivé části těla?
    Autor: Profimedia.cz
    Je statisticky dokázáno, že slunce vyjde každé ráno a že muži milují na ženách jejich sebevědomí. Především tehdy, pokud ho ukážete v posteli. Jedná-li se o sex, mnoho z nás o sobě pochybuje ve všech možných ohledech. Abychom ze sebe setřásly nervozitu, pomáháme si tím, že na sebe mluvíme do zrcadla. „Sluší ti to, to dáš, budeš skvělá!“ Těmito slovy k sobě promlouváme a potom vyrážíme do akce. 

  • Technická kontrola

    Varování: Časté koukání do zrcadla škodí zdraví.
    Autor: Profimedia
    Těsně před výkonem potřebujeme zkontrolovat, že je tam dole všechno v pořádku. Zamkneme se v koupelně, proběhne sprcha, poslední úpravy a potom můžeme zcela nonšalantně vyjít ven – a pak už ať se děje vůle boží. Nejlépe na všechno zapomenout a užít si to, protože na tom nejvíc záleží.

Diskuse ke článku
.