Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy nápady, jak ho nejen na Valentýna dostat do varu

  • Použijte kouzla své ženskosti
    13. února 2016 | 06:00

    Možná nejste ten typ, který slaví Valentýna, ale to nevadí. Neznamená to, že tyhle triky nebudou platit v kterýkoli jiný den v roce. Pro ty z vás, které si nenechají ujít jedinou příležitost, jak oslavit vzájemnou lásku, je Valentýn skvělou příležitostí. Letos se klidně můžete vykašlat na květiny a čokolády a zkusit to trošku jinak. 

  • Bude vidět rudě

    Autor: profimedia.cz
    Upoutejte pozornost svými smyslnými rty. Kdy jindy než v tento den byste měla použít rudou rtěnku? Bude vám na ústech viset celou noc, nebude se jich moct nabažit. Vůbec se nebojte, a až dorazíte domů, svlékněte ho a pěkně si označkujte svoje teritorium! 

  • Nový intimní sestřih

    Autor: shutterstock
    Na to je třeba myslet chvilku dopředu. Pokud je totiž přítel zvyklý, že dole nemáte ani jediný chloupek, můžete zkusit překvapení a nechat si je maličko povyrůst a vytvarovat do tvaru srdce. Pokud nechcete experimentovat s růstem chloupků nebo už na to není čas, kupte si nalepovací intimní šperk. 

  • Vyhoďte tangáče

    Autor: profimedia.cz
    Pozor! Tanga nejsou pro muže tak sexy, jak si myslíte. Mnohem raději mají prý muži na svých drahých polovičkách nohavičkové kalhotky, které odkrývají pouze kousek kůže – a zbytek si mohou domyslet. I tady hraje velkou roli fantazie, kterou bychom neměly podceňovat. 

  • Zblázněte ho vůní

    Autor: Shutterstock.com
    Vůně se do mozku zapisují stejně jako každé jiné vzpomínky. Když zvolíte jeden parfém, kterým budete vonět pouze v ložnici, bude mít váš partner podvědomě tuto vůni spojenou s vámi a sexem. Pokud si tedy tuto vůni vezmete na valentýnskou večeři, nebude myslet celou noc na nic jiného než na to, jak vás dostat do postele. 

  • Sexy SMS

    Autor: Shutterstock.com
    Dřív než se sejdete večer na večeři, procvičte si svou sexuální slovní zásobu. Říct vašemu miláčkovi, co byste chtěla dělat jemu a po čem toužíte, aby dělal on vám, se občas těžko říká z očí do očí. Když mu to ovšem napíšete, můžete se u toho červenat až za ušima, ale on to neuvidí. Potom můžete jen čekat, jestli vyslyší vaše touhy. Vsadím se, že nebude celý den myslet na nic jiného. 

  • Vyměňte fádní milostné dopisy

    Autor: shutterstock
    Romantický dopis přesně popisující, co pro vás ten druhý znamená, sice vždy potěší, nicméně mnoho z nás má talent více na malování než na hru se slovy. Zkuste dát svému partnerovi sadu kreativně zabalených malířských potřeb s návrhem, že se navzájem namalujete. Vystřídejte se při pózování jako živý model tomu druhému – s županem upraveným tak, aby nenápadně "trochu odhaloval", jen ve spodním prádle nebo zcela nazí. 

  • Zkuste supersmyslnou filmovou noc

    Fotografie z výstavy It’s Just Love fotografky Sophie Ebrard.
    Autor: Sophie Ebrard
    Průzkum Durex odhalil, že čtvrtina párů v Británii chce o tomto Valentýnu zhlédnout nějaký erotický film. Zkuste poté, co dojedou titulky, přenést smyslnou atmosféru spolu s filmovou hudbou i do vaší ložnice. Můžete ji poslouchat, zatímco jeden druhého namasírujete – jako součást předehry.

  • Hlavně pohoda

    Autor: shutterstock.com
    Vyberte si restauraci, která pro vás něco znamená. Třeba tu, kde jste měli první rande, běžte tam, kde to máte oba nejraději, nebo tam, kde dělají vaše oblíbené jídlo. Nemusíte dělat dojem drahou restaurací, kde ani nevíte, které příbory se používají na který chod, a jenom na předkrm padne půlka vaší výplaty! 

  • Cestička z oblečení

    Autor: Shutterstock.com
    Jakmile dorazíte domů, začněte ho svlékat už ve dveřích. Zatímco se líbáte, stahujte ze sebe navzájem kousky oblečení a tvořte jimi cestičku do ložnice. Tahle trasa lásky vám bude ráno, až budete oblečení sbírat, připomínat vášeň, kterou jste večer prožili, a můžete si to rovnou zopakovat!

Diskuse ke článku
.