Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Valentýn nadivoko! Odvažte se a kupte něco sexy

Video se připravuje ...
Novinky, které vás nadchnou
VIDEO: Adam Balažovič
11. února 2016 | 06:00

Proč se na letošního Valentýna trochu neodvázat? Pokud ještě teď váháte, jakým dárkem obdarovat svou drahou polovičku, možná by se pro letošní rok hodilo něco z nabídky erotického butiku. Požádaly jsme specialistku na tuto tematiku, aby nás provedla žhavými novinkami.

Vibrátor
Autor: infinity
Multifunkční vibrátor existuje. Sada, která je na pultech s erotickými pomůckami celkem žhavou novinkou, má několik modifikací. Můžete si koupit komplet obsahující motorek, na který lze nasazovat různé koncovky. Sady obsahují vždy dva základní komponenty, ale ostatní se dají jednoduše dokoupit. Obsahují jak vnitřní vibrátor, tak přikládací. Na své si přijdou i pánové, protože jedním z nástavců je vibrační kroužek, který poskytne mnoho příjemných pocitů jak vám, tak jemu.
Vibrátor
Autor: infinity

Protože ženy si potrpí také na to, jak věci vypadají, a ne jen na to, jak plní funkci, spojili výrobci vibrátorů ve svých produktech to, co má něžné pohlaví nejraději. Říká se, že diamanty jsou nejlepším přítelem ženy. Takže dnes si můžete pořídit vibrační zlatý diamant. Takovým dárkem zabijete hned několik much jednou ranou!

Nemáte na sexuální hračky odvahu? Právě vychází nová kniha od autorky Padesáti odstínů šedi popisující vztah a sex mezi Anastasií a Christianem, ale tentokrát jeho očima. Je jasné, že tenhle příběh ještě dlouho nebude zapomenut. Možná i kvůli tomu, že vzbudil zájem o trochu jiný druh sexu. Masky, pouta, bičíky a sexy prádlo... Tím vším můžete na Valentýna vzrušovat svého partnera. Uvidíte, že vaši snahu ocení.

 

V naší rubrice o sexu máme mnoho dalších zajímavých článků. Pojďte se podívat!