Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Že se při sexu nedá udělat nic jiného? Spojte příjemné s užitečným!

  • Nebojte se, že by se vám sex nevešel do vašeho denního harmonogramu...
    23. ledna 2016 | 06:00

    Schopnost žen dělat několik věcí najednou je nepřekonatelná. Jasně že si sex chcete užít a nezabývat se ničím jiným, ale jsou okamžiky, kdy byste kvůli tomu, že máte spoustu práce či starostí, sex skoro i oželela. Máme pro vás pár tipů, jak spojit obojí dohromady! Víkendy jsou přece jako stvořené pro sex, přestože vás čeká hromada prádla na žehlení nebo dezinfekce koupelny.

  • Devět hodin ráno

    Autor: shutterstock
    Nutně si potřebujete umýt hlavu a dát si masku na vlasy? Jak víme, to trochu trvá. Aby byl účinek takový, jaký požadujeme, musí přípravky přece jen chvilku působit. Není nic jednoduššího než zpříjemnit si čekání třeba sexem ve sprše. Pozor, klouže to, takže nejlepší poloha je, když vyšpulíte zadeček, zapřete se o stěnu a partner do vás vstoupí zezadu! Orgasmus a teplá voda vám krásně zbarví tvářičky dorůžova a vlasy budete mít lesklé jako ze salonu!

  • Deset ráno

    Autor: shutterstock
    Máte naplánovanou narozeninovou oslavu, a ještě nejsou zabalené všechny dárky. Mezi tím stříháním balicího papíru a stužek si udělejte chvilku taky na dárek pro sebe. Lepicí páskou nebo stuhou mu svažte ruce, připoutejte ho k čelu postele a jeden kousek stuhy omotejte taky kolem jeho penisu. Mírně to pozastaví tok krve, a zajistí tak pevnější erekci a pro něj i pro vás silnější zážitek.

  • Dvanáctá

    Autor: Shutterstock.com
    Vaříte sobotní oběd? Co by to tak mohlo být! Tak co třeba těstoviny – máte minimálně deset minut čas, než se uvaří. Vezměte situaci do vlastních rukou. Nastavte kuchyňskou minutku, pořádně mu naplácejte, nebo si naopak nechte naplácat kuchyňskou vařečkou a pak ho položte na zem a staňte se paní kuchyně i situace. Kuchyně skýtá mnoho možností. Když se necháte posadit na kuchyňskou linku, může vám partner poskytnout orální potěšení snů!

  • Dvě odpoledne

    Autor: Profimedia.cz
    Stává se nám to běžně, protože v dnešní době mobilních technologií jsme v každé situaci k dostižení. Teď si představte situaci, že jste s partnerem v tom nejlepším a slyšíte ten známý tón. Někdo se vám snaží zoufale dovolat. Jedno zvonění ignorujete, druhé… Ale pokud vaši hlídají děti, začnete být nervózní. Poloha lžiček vám dá možnost volných rukou, kdy můžete rodičům nebo kamarádkám napsat, že jim za chviličku zavoláte, že jste právě v situaci, kdy není možné volat…

  • Pátá odpoledne

    Autor: Shutterstock.com
    V televizi dávají váš oblíbený film nebo seriál a vy nejste ochotná o něj přijít. To neznamená, že si nemůžete užít obojí najednou. Dobrá, vaše vnímavost nebude úplně stoprocentní. Pokud ovšem zvolíte tu správnou polohu a smíříte se s tím, že ne všechny detaily budete schopna vnímat, potom můžete spojit dvě vaše záliby v jedno! Nebude to jen tak ztracený čas před televizní obrazovkou.

  • Šest večer

    Autor: profimedia.cz
    Není nic nechutnějšího než nosit si práci domů, ale někdy se tomu zkrátka člověk neubrání. Můžete si to zpříjemnit, pokud vám s tím pomůže partner. Zatímco budete odpovídat na nudné e-maily, může vás zaměstnávat od pasu dolů, a to vám bude činit mnohem větší potěšení než cokoli jiného. Nezapomeňte si po sobě ovšem práci zkontrolovat, může se totiž stát, že vaše mysl odpluje dál, než je v práci možno!

Klíčová slova:  sex, multitasking, erotika, doma, jak na to
Diskuse ke článku
.