Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

6 nejpikantnějších situací v Sexu ve městě, které se opravdu staly

  • Samantha Jones a její krásné kamarádky prožívaly na plátně to, co scenáristi ve skutečném životě
    16. ledna 2016 | 06:00

    Těm z vás, jež jste fanynkami tohoto kultovního seriálu, jistě není třeba vysvětlovat, že v něm během let došlo k mnoha velice zajímavým milostným a sexuálním scénám. Možná vám po jejich zhlédnutí padla brada až na zem a říkala jste si, že tohle se nemohlo stát. Z nedávného rozhovoru portálu IMDb s představitelkou Mirandy Cynthií Nixon jsme se dozvěděli, že pravidla scenáristům zakazovala použít milostnou scénu, která by se nestala někomu, koho znají. 

  • Scéna, kdy Mirandu postříká semeno při tantrickém sexu

    Všechny čtyři hlavní hrdinky pokračování Sexu ve městě si mezi sebe rozdělily cenu o nejhorší filmový výkon v ženské hlavní roli
    Autor: profimedia.cz
    Scéna, kdy se celá čtveřice rozhodne navštívit kurzy tantrického sexu: sedí na sedačce a jediný, kdo dává opravdu pozor, je Charlotte. Veškerou pozornost si postarší lektorka zařídí až tehdy, když jí přijde asistovat její manžel. Dovede ho svým uměním až k ejakulaci a semeno dostříkne až na Mirandu. Ta si tak odnáší mnohem více, než za co zaplatila.

  • Samantha a její lesbická zkušenost

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Samantha se v sexu nebojí ničeho. V několika dílech se rozhodne prozkoumat, jaké to je být lesbičkou. Dojde až na zcela novou zkušenost s nasazovacím penisem. Jistě, řeknete si, to není zase nic tak nemožného, to je fakt – ale jak často se to stává ve vašem životě?

  • Uklízečka zajde moc daleko

    Cynthia Nixon se svými přírodními vlasy
    Autor: profimedia.cz
    Miranda má – jako každá úspěšná a velmi zaneprázdněná žena – svou uklízečku. Odkud odjinud by mohla být než z Ukrajiny? Jmenuje se Magda a jednou zajde trošku moc daleko při svém pravidelném úklidu. Mirandina věrného přítele na baterky vymění za sošku Panny Marie. Pozor, ani tohle není vymyšlené!

  • Olízaný obličej

    Kristin Davis alias Charlotte
    Autor: Profimedia.cz
    Charlotte se vždycky všechny smály, protože byla v sexu nejméně otevřená a hrozně naivní. Věčné čekání na prince z pohádky. Tak se jednou dočkala, že její pan Perfektní jí při prvním polibku olízal úplně celý obličej a vysvětlil to poté tak, že to je taková jeho slabůstka. Lidé jsou různí, jen většina z nás doufá, že nikoho podobného nepotká.

  • Samantha a masážní přístroj

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Když Samantha přijde do obchodu reklamovat rozbitý vibrátor, zjistí, že to není vibrátor, ale masážní přístroj na uvolnění krčních svalů. Nemůže tomu uvěřit a hned nato začne doporučovat ostatním dvěma ženám v obchodě, které z přístrojů na masáže jsou či nejsou vhodné k masturbaci. Pokud se tohle stalo, musela to být vážně supervtipná situace.

  • Charlotte a fetišista přes nohy

    Takhle probíhalo focení nové kolekce SJP
    Autor: reprofoto YouTube
    Ne že by v tom, jakou vášeň má pro nakupování, byla Charlotte něčím odlišná od ostatních tří dam, ale ukázalo se, že pro boty je schopná udělat téměř cokoli. Nádherný pár bot vyměnila za to, že dovolila jejich prodavači pomazlit se s jejíma nohama. To se také zcela běžně nestává – nebo ano?

Diskuse ke článku
.