Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Orgasmus patří i pod stromeček: Polohy, které si užijete oba!

  • Nevyhýbejte se sexu ani o Vánocích
    24. prosince 2019 | 06:00

    Vánoce jsou svátky lásky a klidu, tak se dneska zaměříme na tu lásku. Ani s bříšky plnými bramborového salátu a kapra bychom neměli zapomínat na to, že sex sbližuje. A když už jsme tak krásně zachumlaní do deky před televizí, ve které běží štědrovečerní pohádka, můžeme si večer udělat pohádkový i potom. Tematická vánoční kámasútra vás možná inspiruje.

  • Jízda na sáňkách

    Autor: shutterstock
    Pokud vám pohled z okna nenabízí zasněžené pláně, na které by bylo radost vyrazit a pořádně si na nich zablbnout na sáňkách, pak nezoufejte. Trošku si to upravíme a na sáňkách se můžete vesele prohánět i v teple svých domovů. Vždyť kdo se čas od času rád nepovozí?

    Jak na to: Lehněte si na břicho na podložku, nejlépe měkkou, nohy u sebe, zadeček nadzvednout. Partner si klekne obkročmo nad vás, zapře se o ruce a vstoupí do vás zezadu. 

  • Zdobení stromečku

    Autor: iStock

    Zdobení stromečku je náročná disciplína, která vyžaduje dobrou koordinaci, musíte se hodně držet na špičkách, především pokud umísťujete ozdoby do vrchních větviček. Nemluvě o světýlkách a hvězdě na úplném vršku! Podobně náročná je i tato poloha, která vám ovšem poskytuje trošičku jiný úhel pohledu.

    Jak na to: Stojíte proti sobě, vy na jedné noze. Druhou omotáte kolem pasu partnera. Ten vám pomáhá udržovat stabilitu tím, že vám přidržuje nohu a jemnými pohyby vás na sebe přiráží. 

  • Balení dárků

    Autor: iStock

    Pokud jste zamilované až po uši, tak jediné, co si chcete pod stromečkem rozbalovat, je váš drahý. Neznamená to ovšem, že by to tak nemohly mít i ty z vás, které jsou v dlouhodobém vztahu. Jen si pěkně zažehněte pořádnou prskavku vášně!

    Jak na to: Partner si sedne do tureckého sedu, vy se posadíte na něj a obejmete ho pevně jak pažemi, tak nohama. Společně zkrátka utvoříte takový navzájem propletený a zabalený vánoční balíček. 

    Podívejte se na video, kde expertka radí, jak si vybrat hračku k párovým hrátkám:

    Video se připravuje ...
    Bezdotyková stimulace klitorisu? Jde to, zkuste sexuální hračky pro páry • VIDEO: Adam Balažovič

  • Přijel Ježíšek!

    Autor: shutterstock
    Teď si zase pro změnu můžete trochu zarajtovat vy. Aby byla nálada dotvořena k dokonalosti, vezměte si nějaký sexy vánoční obleček. Vždyť ke sváteční tabuli také zasedáte v tom nejlepším, co váš šatník nabízí. Předveďte se v novém svátečním sexy prádélku.

    Jak na to: V téhle poloze si vaše prádélko bude moci partner pořádně prohlédnout a může obdivovat vaše křivky. Sedněte si na něj obkročmo, ruce na jeho hrudníku, od kterého se odrážíte, zatímco zadečkem kloužete nahoru a dolů po jeho pokrčených nohou. Partner vám jemně pomáhá tím, že vás drží za boky nebo stehna a s každým přírazem vám jde naproti.

    Nafoťte partnerovi sexy fotky, takhle se to dělá:

    Video se připravuje ...
    Sexy i ve čtyřiceti! Podívejte se, jak se fotí smyslné fotografie • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Dárek pod stromečkem

    Autor: iStock

    Pod stromečkem chceme vždycky potěšit. V téhle poloze bude řada na něm, aby vám dal pěkný dáreček. Tím stromečkem budete vy a on bude muset hledat pod ním. Takovéhle hledání dárků vás nikdy nebavilo víc!

    Jak na to: Partner se položí na podložku, vy si kleknete nad něj tak, že vaše kolena budou někde v místech jeho uší. Tak bude mít přístup k místům, která chcete, aby rozhodně našel. Rukama se můžete opírat o zeď nebo čelo postele. 

Klíčová slova:  sex, kámasútra, Vánoce, erotika, láska, dárek
Diskuse ke článku
.