Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexuální magie! Triky, kterými změníte nudný sex ve fantastický

  • Sex se může z vteřiny na vteřinu změnit
    19. prosince 2015 | 06:00

    Rozdíl mezi skvělým a nudným sexem se zdá zcela monstrózní. Přitom ale nedá zase tolik práce ani odvahy udělat něco pro to, aby se skomírající sexuální akt změnil v ten nejlepší, jaký jste kdy měla. Neházejte flintu do žita, pokud se zdá, že nemůžete vykřesat náboj. Vezměte aktivitu do vlastních rukou. Už jen to samotné je výborný hnací motor!

  • Dívejte se do očí

    Autor: shutterstock
    Nebojte se, nebude to divné. Je vědecky dokázáno, že pohled do očí a navázání kontaktu je jedním ze způsobů, které vás dostanou rychle do varu. Pohledem do očí se totiž prohloubí emocionální pouto, které speciálně u žen působí jako zázrak. Zkuste vydržet alespoň šedesát vteřin, samozřejmě že čím déle to vydržíte, tím hlubší bude pouto.

  • Zahrajte si hru

    Autor: shutterstock
    Je to hra na dráždění. Otočte ho na záda, sedněte si na něj a řekněte: „Pravidla teď určuji já, takže pořádně poslouchej.“ Potom mu oznamte, že nesmí vyvrcholit, dokud to nepovolíte – a stejně tak vy. Potom si navzájem laskejte a drážděte erotogenní zóny a pokaždé, když budete moc blízko, tak přestaňte na chvilku. Sexuální napětí poroste a v okamžiku, kdy si konečně dovolíte vyvrcholení, můžete pravděpodobně očekávat výbuch sopky!

  • Tělo na tělo

    Autor: shutterstock
    Opřete polštář o stěnu v čele postele nebo kdekoli, kde si může sednout a opřít se. Vy si sedněte obkročmo na něj, přitiskněte se na něj co nejtěsněji a začněte se líbat. Jemně i vášnivě a pokračujte tak dlouho, dokud se nedostanete do té správné nálady!

  • Přesuňte se jinam

    Autor: shutterstock
    Přestaňte dělat to, co právě děláte, vstaňte, vezměte ho za ruku a doveďte ho do koupelny, na gauč v obýváku, do kuchyně k lince nebo na schodiště. Klíčové je to, abyste změnili prostředí. Jakmile jste mimo postel a ložnici, rázem zažíváte něco jiného. Také ten pocit, že vás na slovo poslouchá a cestou k vámi vybranému místu si vás pěkně prohlíží od hlavy až k patě, to je hodně sexy.

  • Posilte smysly

    Autor: shutterstock
    Vezměte šátek nebo kravatu a střídejte se v tom, že jeden nebo druhý budete mít zavázané oči. Jakmile se totiž zbavíte jednoho vjemu, všechny ostatní se prohloubí. Můžete vzít také svůj mp3 přehrávač nebo telefon, nasadit mu sluchátka a pomocí hudební kulisy ho uzamknout v jeho vlastním světě, do kterého budete vstupovat jen pomocí dotyků a sexuálního dráždění. Rozhodně se pak vyměňte, protože o tenhle zážitek nechcete přijít!

Diskuse ke článku
.