Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sexuální rady, které bychom si přály slyšet už ve dvaceti

  • 15. prosince 2015 | 06:00

    Když je nám přes třicet nebo čtyřicet, máme dojem, že už nás v sexu nemůže nic překvapit. Pravděpodobně by mohlo, ale nepřipouštíme si to. Víme, že zarývat mužovi nehty do zad je dobré tak maximálně ve filmu. Je nám jasné, že pokud se dostatečně neuvolníme, nepřestaneme myslet na to, že je třeba umýt okna nebo vymyslet, co bude k nedělnímu obědu, tak se orgasmu nikdy nedočkáme. Také to, že pokud máme zlatou medaili v orálním sexu, můžeme si s mužem dělat cokoli a půjde za námi na konec světa. Jsou ještě další věci, které by bylo dobré vědět ve dvaceti, kdy jsme měly tělo bohyně, ale nevěděly přesně, co s ním.

  • Více si vybírat

    Autor: shutterstock
    Když se podíváme do minulosti, určitě narazíme na několik mužů, které jsme vůbec neměly pustit přes práh ložnice. Muži, kteří se vůbec nezajímali o to, co my potřebujeme, jediné, co zajímalo je, bylo dosáhnout svého, uspokojit své potřeby. Samolibí sobci, zahledění do sebe. Teď už je poznáte na první pohled. Je jasné, že muž, který se zajímá o to, jaká jste třeba při večeři, zúročí své poznatky posléze v ložnici. Je jedno jasné pravidlo, které se většinou nemýlí. Pokud se muž zajímá o to, jaká jste od klíčních kostí výš, bude mít pravděpodobně chuť hledat, co vás baví i v partiích pod nimi. 

  • Méně spěchat

    Autor: shutterstock
    Pravděpodobně bychom svému dvacetiletému já poradily, aby trochu zpomalilo a nehnalo se tak rychle. Že vášnivá rychlovka je fajn, ale při ní se málokdy podaří, abychom si to jako ženy užily se vším všudy. Pro zpestření fajn, ovšem není nad to pomalu dmýchat oheň, ze kterého se jako Fénix zrodí neskutečná energie a slast. Říká se, že důvod, proč tolik žen předstírá orgasmus, je, že tolik mužů předstírá předehru. 

  • Podělte se o své hříšné myšlenky

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Adam Balažovič
    Ostýchavá jako puberťačka před tabulí, tak byste se pravděpodobně cítila, kdybyste měla před svým chlapcem vyjádřit své nejtajnější fantazie, když vám bylo dvacet. Přitom sdělovat si navzájem to, po čem toužíme, buduje mezi milenci to pravé pouto. Je to mnohdy intimnější než sex sám a velice osvobozující, rozhodně nic, za co by se měl člověk stydět. Nehledě na to, že to zásadně zlepší váš sexuální život. 

  • Neberte to tak vážně

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Adam Balažovič
    Jak bychom si strašně přály, abychom byly mnohem hravější a nebraly sex tak strašně vážně. Proč na to člověk musí přijít až s věkem? Brát sex jako zábavu, používat různé pomůcky, být hraví, žertovat, smát se při sexu, to je přece skvělé, tak proč nám to dřív tak nepřipadalo? Nebraňte se čemukoli novému, pokud se vám to nebude líbit, tak už to nemusíte nikdy zkoušet, ale co když to bude pro vás zrovna to pravé ořechové?

  • Važte si svého těla

    Autor: shutterstock
    Pokud je tělo mladé a zdravé, je krásné. Kolik zbytečných obav o to, kde a jak mi kdy a při čem leze špíček! Lámat si hlavu nad tím a stresovat se, že se před ním přece nemůžu objevit jen v rouše Evině, protože moje tělo není perfektní? Omyl. Muž, který vás miluje, bude milovat vaše tělo takové, jaké je! Naučte se milovat sama sebe a potom mnohem snáz pochopíte, jak druzí mohou milovat vás!

Klíčová slova:  sex, rada, dvacetiletý, zralý věk, jak na to
Diskuse ke článku
.