Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 zlozvyků, které vám kazí sex. Skončete s nimi hned teď!

  • Ukažte mu, že po něm toužíte!
    10. prosince 2015 | 06:00

    Takové to bylo na začátku žhavé. Celý den jste cítila šimrání všude možně a někdy jste i zrudla, když jste jen pomyslela na to, jaké to bude, až se s NÍM uvidíte! Kam se ztratila všechna ta vášeň? Neodešla nějak rychle? Samozřejmě že po deseti letech to nebude tak žhavé jako na začátku. Ale existují zlozvyky, které sex ubíjejí mnohem rychleji, než si zaslouží. Čeho se vyvarovat, aby ze sexu nebyla nudná a trapná povinnost?

  • Máte u postele telefon

    Autor: 
    Většina lidí má telefon na nočním stolku nebo v blízkosti postele. Mají na něm budík, usínají se sluchátky a poslouchají hudbu... Ale není nic horšího, než když vás při vášnivém objetí s milovanou osobou vyruší vyzváněcí zvuk a vy víte, že je to máma. Samozřejmě se to dá ignorovat. Ale může vám to taky pěkně odvést pozornost. Co chtěla? Chtěla si povídat? Potřebuje něco? Něco je s tátou? Většina telefonů má tichý režim. V ložnici je ideální.
  • Zastydnete v rutině

    Češi se sexem startují v průměru od 17 let
    Autor: Profimedia
    Každý z nás dává přednost určité poloze nebo určitému průběhu sexu. Ale někdy se z toho, co máme rádi, stane otravná rutina. Není nic horšího než vědět, jak to dneska zase bude probíhat.

  • Stejný čas a stejné místo

    Češi začínají se sexem v 17 letech
    Autor: Zdroj: Profimedia
    Mnohé páry dovedou tuto skutečnost k dokonalosti a vědí nejen jak, ale také KDY a KDE. A že je to zásadně večer, v posteli, ve čtvrtek, když usnou děti a v televizi skončí seriál. Na plánování sexu není nic špatného, ale vždycky je super nechat prostor pro improvizaci: Dnes si uděláme hezký večer, ale nemusí to znamenat svíčka, sklenička, ložnice. Povídat si můžeme i po sexu a jinde než zase v ložnici.
  • Neřeknete partnerovi, že "byl skvělej"

    Přes mobil se během okamžiku stanete součástí sítě sexuchtivých dobrodruhů
    Autor: shutterstock
    Máte tak strašně ráda, když vám... (Doplňte dle vlastních preferencí.) A ačkoliv máte pocit, že mu to dáváte dostatečně najevo během aktu, není nad to, když to ještě řeknete nahlas. Přitom, potom a někdy i úplně nečekaně, během dne. Příště mu raději než "kdy přijdeš?" napište "až přijdeš, tak se těším, že...". Jen si pořádně zkontrolujte, že to posíláte tomu pravému.

  • Iniciativu necháváte pořád na něm

    Sex
    Autor: shutterstock
    Ono vůbec je fajn, když nenecháte všechny pokusy o sex na něm. Mnoho mužů se tím sice otrávit nenechá, ale rozhodně se najde daleko víc těch, které iniciativa od partnerky potěší – a polichotí jejich egu. Zájem a lehké svádění je mocné afrodiziakum a rozhodně je pak jakákoliv snaha o změnu jednodušší. Tak držíme palce!

Klíčová slova:  láska a sex, nuda, stereotyp, zlozvyky, vášeň, láska
Diskuse ke článku
.