Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co dělat a nedělat, když chcete sex se svým ex

  • Staré lásky nerezaví, a když je náhodou potkáme, může to být příjemná cesta do minulosti.
    1. prosince 2015 | 06:00

    S vaším bývalým je to podobné jako s vaší oblíbenou kavárnou. Je tu, cítíte se v ní dobře a víte, jak to v ní chodí, tak proč si dovnitř nezaskočit pro něco horkého na zahřátí? Pokud narazíte na bývalého a on projeví zájem trochu si zařádit a zavzpomínat na to, co vám tak šlo, možná byste do toho jít mohla. Musí ale jít jen o sex. Jste si jista, že to zvládnete? Co byste si měla promyslet? 

  • Musíte vědět, co od toho očekáváte vy a co on

    Autor: shutterstock
    Dejte mu jasně najevo, že je to jen sex, co po něm chcete. Pokud by on očekával něco jiného, vykládal si to třeba tak, že se k němu chcete vrátit, pak pryč od toho. Určitě byl důvod, proč jste se rozešli. Nebo ne? Buďte také upřímná sama k sobě – opravdu chcete jen sex? Pokud ano, je to v pořádku. Jinak se do toho ale můžete také pěkně zamotat.

  • Připomeňte si, proč jste se rozešli

    Autor: shutterstock
    Dříve než skočíte do intimností, měli byste si popovídat o tom, proč jste se vlastně rozešli. Rozhodně nechcete udělat další chybu. Jakmile totiž jednou skočíte do postele s vaším bývalým, už není cesty zpět, takže je lepší si vše urovnat v hlavě.

  • Nesklouzávejte ke stejným věcem, které jste dělali jako pár

    Autor: Profimedia
    Je dost velká pravděpodobnost, že pokud k vám váš ex stále něco cítí a rozchod byl z vaší iniciativy, tak se neubrání a bude vám psát a volat a chtít vás vidět. Přestože si předtím ujasníte, že jde jen o sex. Je to risk, který musíte akceptovat. Budete mu opět muset vysvětlit, že vás stále přitahuje a jste ráda, že byl součástí vašeho života, ale že jste měla dobrý důvod se s ním rozejít.

  • Nemluvte o věcech z minulosti, které vám ublížily

    Autor: shutterstock
    Tahle sexuální seance nemá vyřešit vaše spory z minulosti. Pokud se při konverzaci dotknete tohoto tématu, rozhodně se snažte co nejdříve toto téma zase utnout. Nekřičte, nebuďte nepříjemná, jen mu dejte jasně najevo, že tohle rozhodně řešit nehodláte.

  • Neshazujte se před ním

    Autor: shutterstock
    Rozhodně se zdržte poznámek o tom, jak vám neladí spodní díl prádla s horním, neříkejte věci, jako že jste třeba trošku přibrala, a tudíž jsou vaše stehna o něco silnější, než je viděl naposledy... Takové připomínky vám nic nepřinesou. Dostala jste ho tam, kam jste chtěla, tak si to pořádně užijte a chovejte se jako královna.

  • Neřešte své nové známosti

    Autor: Shutterstock.com
    Je jasné, že je hodně těžké nesvěřit se mu s tím, jak jste žádoucí a kolik nových známostí jste měla. Pokud je ovšem ve hře sex, představte si, jak by bylo vám, kdyby to samé udělal on. Asi by nakonec k žádnému sexu mezi vámi dvěma nedošlo!

  • Nepředpokládejte, že se vám ještě ozve

    Autor: shutterstock
    Tohle mělo být něco jako sex na jednu noc, ale o to jednodušší, že to bylo s člověkem, kterého znáte, a tudíž to bylo mnohem snadnější a o to příjemnější, protože v tomto ohledu už víte, co má ten druhý rád. Neočekávejte, že vám znovu zavolá. Pokud zjistíte, že vám chybí, proberte to s kamarádkami a ty vám rády vysvětlí, proč jste se rozešli!

Diskuse ke článku
.