Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ženy se svěřily: Tohle jsme chtěly vědět o orgasmu, než jsme začaly se sexem

  • Co byste poradila vy svému mladšímu já?
    26. listopadu 2015 | 06:00

    Když jste začínaly se sexem, možná jste se kamarádek ptaly: a když tedy cítím tohle, znamená to, že mám orgasmus? Asi to tedy ještě nebylo ono. Teď už samozřejmě máte za sebou o mnoho více zkušeností a orgasmus už většina z vás zažila, takže moc dobře poznáte jeho příznaky. Několik žen se nám ovšem svěřilo, co by bývaly chtěly vědět o orgasmu, než začaly se sexem. 

  • Blanka

     

    Autor: shutterstock

    Více masturbovat! Nejdřív přivést k orgasmu sama sebe a opakovat a znovu. Je důležité vědět, co se vám líbí, a nespoléhat na partnera. Orální stimulace téměř nikdy nezklame. Platí ale, že mentální pouto k partnerovi pomáhá vyvrcholit mnohem snáz.  

     

  • Marta

     

    Autor: shutterstock

    Spousta líbání, bez toho to nejde. Pokud je líbání skvělé, potom většinou nezklame ani sex. Orální sex na zahřátí, poté penetrace, nejlépe misionář nebo já nahoře a prstíkem stimulovat řitní otvor – to je můj recept na úspěch. Agresivní útok na klitoris nesnáším. Pokud si řeknete, co se vám líbí a jak, potom bude většina vašich partnerů nadšená. Nemůžete po nikom žádat, aby věděl, co má zrovna s vámi dělat, každý je jiný – jako sněhové vločky. 

     

  • Lisa

     

    Autor: shutterstock

    Relax! Myslete jen na to, co právě prožíváte, a otevřete všechny své smysly. Zapomeňte na to, jak při sexu vypadáte nebo jak byste měla vypadat. Nemyslete na to, jestli se právě teď od vás očekává nějaká akce. Jen se uvolněte a užívejte si to. Já jsem se vždycky bála, že se mi nepovede dosáhnout orgasmu, a jen tahle samotná myšlenka mě tak vystresovala, že to pak bylo opravdu mnohem těžší. 

     

  • Růžena

     

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Adam Balažovič

    Kdybych mohla říct svému mladšímu já jen jednu jedinou věc, určitě by to bylo tohle: S hračkami jsou orgasmy mnohem, ale mnohem zábavnější. Běž si okamžitě nějakou koupit! Není vůbec ostuda představit váš drobný arzenál partnerovi. Nemusí se toho bát, měl by brát hračky jako pomocníky, ne jako konkurenci.

     

  • Dana

     

    Autor: shutterstock

    Je to, jako byste najednou létala, třeba na houpačce nebo na horské dráze. Je to proměnný pocit. Když jsem byla mladá, tak jsem si myslela, že je to pocit, který se nemění, že orgasmus bude pokaždé stejný. To byl velký omyl! 

     

  • Marie

     

    Autor: shutterstock

    Ne že bych o orgasmech věděla o tolik víc než dřív, i když o něco přece jen. Nejdůležitější je ovšem poznatek, že se nemusím cítit trapně nebo provinile, když nemám orgasmus pokaždé, když mám s manželem sex. 

Klíčová slova:  sex, video, orgasmus, láska, erotika, poradili, rada, jak na to
Diskuse ke článku
.