Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Erotické fantazie, které nás napadají, ale nikdy to nepřiznáme

  • Hříšné myšlenky vás mohou přepadnout kdekoli
    24. listopadu 2015 | 06:00

    Myšlenky na sex s cizím mužem sedícím naproti vám v tramvaji. Pohled na dokonale se rýsující pozadí, který vás inspiruje k představám, jimž nedokážete zabránit. Kolikrát si nechcete přiznat ani sama sobě, že jste na něco podobného vůbec pomyslela, natož abyste to přiznala kamarádkám.

  • Zajímalo by mě, jestli je takhle pružný i v posteli

    Autor: Shutterstock
    Chodíte pravidelně několikrát v týdnu na jógu a váš instruktor možná ani není tak super sexy, ale sexy jsou polohy, které předvádí s takovou lehkostí. Ať chcete nebo ne, stejně se tahle myšlenka čas od času objeví ve vaší hlavě a máte dost práci s tím, odehnat ji a soustředit se na cvičení.

     

  • Co by se stalo, kdybych teď svedla svého kolegu

    Autor: profimedia.cz
    Poslední dobou končíte v práci hodně pozdě a stejně tak váš pohledný kolega. V kanceláři už v tuhle dobu není ani noha, dokonce ani uklízečka, takže se mnohdy přistihnete, jak se díváte prosklenou kanceláří k jeho stolu a myslíte si přitom, jaké by to bylo, kdybyste vrazila dovnitř a udělala mu striptýz.

     

  • Tenhle pár vypadá tak dokonale! Jsou určitě nějak sexuálně zvrhlí

    Autor: Shuttestock.com
    Občas když někde v restauraci nebo na obrázku na internetu vidíme dvojici, která vypadá absolutně dokonale, neubráníme se myšlence, že všechno přece nemůže být takhle perfektní. Ale co když ano! Co kdyby to s tímhle chlápkem bylo přesně ono... Představte si to!

     

  • Tahle sauna by se klidně mohla proměnit v orgie

    Autor: Profimedia.cz
    Občas, pokud chodíte do sauny pravidelně, se vám stane, že se v jedné páře najednou zjeví krásná svalnatá těla mužů a krásná těla žen a vy si jen říkáte: „Co by se teď asi stalo, kdyby všichni odhodili ručníky!" Bylo by to jako scénář z pornofilmu, velké klišé, ale ubraňte se takové myšlence, když se kolem hemží tolik sexy tělíček!

     

  • Co by se stalo, kdyby tahle masáž měla happy ending

    Autor: Shutterstock.com
    Ruce některých šikovných masérů mají magickou moc, která vás dokáže uvolnit až do bodu, že začnete pociťovat drobné vzrušení. Především při masáži celého těla, když se v jeden okamžik věnují hýžďovým svalům a stehnům, začíná srdíčko bušit o trochu víc. Pokud je ještě váš masér pohledný, hříšných myšlenek, které vám krouží hlavou, je tolik, že si musíte dát pozor, abyste náhodou nezačala nahlas vzdychat.

     

  • Tenhle barman je absolutně k nakousnutí, toho bych si dala hned

    Autor: shutterstock
    V baru, na tahu s kamarádkami, ale někdy i v přítomnosti vašeho přítele sedíte a sledujete šikovné ruce pohledného barmana. Je tak milý, okouzlující, a ještě k tomu sexy, že se nemůžete ubránit myšlence, jaké by to bylo, kdyby koktejl zamíchal i ve vaší ložnici. Myšlenky na sex nejsou jako sex, takže se nedají počítat jako nevěra, nebo ne?

Klíčová slova:  sex, fantazie, myšlenky, hříchy, tajemství
Diskuse ke článku
.