Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

4 důvody, proč pivo zlepšuje sex. Budete se divit!

  • Pivo vám může dopomoci k lepšímu sexu
    10. listopadu 2015 | 06:00

    Pivo k večeři může prý u mužů působit nečekaně pozitivním vlivem na jejich sexuální funkce. Většina z nás žen se nad touto informací pozastaví. Pokud se váš drahý vrací ze své oblíbené, stále ještě kuřácké restaurace po šesti pivech, určitě raději tvrdě spíte. Zkuste dát ale pivu šanci...

  • Pomáhá prodloužit erekci

    Autor: Shutterstock.com

    Jeden z nejzásadnějších vlivů piva na sexuální výkon vašeho partnera spočívá v tom, že pokud patří mezi lehké nebo střední pijáky tohoto moku, prodlouží se mu doba erekce. Fytoestrogeny nebo estrogeny, které jsou obsaženy v chmelu, mají totiž blahodárný vliv na pozdržení ejakulace.

     

  • Pivo je dobré i pro vás

    Autor: shutterstock
    Říkalo se, že po pivu rostou prsa, toto tvrzení ovšem nebylo nikdy potvrzeno. Zato vliv fytoestrogenů na libido ženy ano. Speciálně se hovoří o pivu IPA – tedy svrchně kvašeném světlém pivu. To má také dobrý vliv na srovnávání hladiny hormonů. Budete tedy v náladě na sex, a ještě zcela vyrovnaná. Pokud tedy tuhle pivní medicínu nepřeženete.

     

  • Volte tmavý odstín

    Autor: shutterstock
    Pokud váš partner miluje tmavé pivo, máte velké štěstí. V tom je totiž vyšší hladina železa, a ta dává mužům pevnější erekci. Železo obsažené v tmavém pivu způsobuje vyšší průtok krve v penisu, a tím pádem je mužská erekce pevnější a stabilnější.

     

  • Doporučené množství

    Autor: Shutterstock.com
    Je jasné, že piva musí být tak akorát. Pokud se vám manžel nebo partner příliš opije, potom je samozřejmě všechno úplně obráceně. Přemíra alkoholu způsobuje to, že se nemusíte erekce dočkat vůbec. Množství vypitých piv, které je tak akorát, se pohybuje u každého jinde, záleží na tělesné konstituci. Jedná se zhruba o jedno až tři piva denně. Pokud váš partner nepije vůbec, krmte ho stravou bohatou na železo a probiotika a dosáhnete stejného výsledku.

Klíčová slova:  sex, pivo, pomoc, alkohol, chmel
Diskuse ke článku
.