Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podle typu kondomu, který nosí v kapse, poznáte, s kým máte tu čest

  • Muž s kondomem je sexy, protože nám dává pocit bezpečí
    7. listopadu 2015 | 06:00

    Dnešní trh nabízí neuvěřitelnou řádku různých druhů kondomů. Ne všichni pánové a dámy se je ovšem naučili pravidelně používat, a chránit se tak před možnými nákazami. Je vždy milým překvapením, když je muž vybaven a připraven. To, jaký druh ochrany si volí, odpovídá také tomu, jakou má náturu. Odhadněte podle výběru kondomu, jaký asi je. 

  • Klasický lubrikovaný

    Autor: profimedia
    Dal by se přirovnat k průměrnému automobilu, který je bezpečný, efektivní, ale také trochu nudný. Tenhle muž zřejmě chodil do skauta a je vždy připraven rozdělat oheň pomocí dvou křemenů a stan by postavil i se zavřenýma očima. Nebere na lehkou váhu pohlavní choroby.

    Co to o něm vypovídá: Je to úplně obyčejný týpek, předvídatelný, spolehlivý a ne příliš kreativní. Ovšem na druhou stranu – aspoň je na něj spoleh.

     

  • Magnum

    Jakou ochranu proti početí používáte? Určitě ne dva kondomy!
    Autor: profimedia.cz
    Klasické kondomy se mohou roztáhnout jen do určité velikosti. Pokud chlapík vytáhne kondom určený pro velikosti XL a není to zrovna závodní hřebec, pravděpodobně chce jenom udělat dojem na vás a možná i na všechny přihlížející, kteří kondom zahlédnou zastrčený na viditelném místě u něj v peněžence.

    Co to o něm vypovídá: Rozhodně se nebojí ohromovat a jde vždy do všeho naplno. Tenhle kluk se neotočí na podpatku a nepůjde domů, pokud je párty pěkně rozjetá. Ovšem je také možné, že má doma schovanou podepsanou baseballovou pálku a koupil jí pláštěnku, aby mu nezmokla v dešti.

     

  • Svítící ve tmě

    Autor: shutterstock
    Snaží se, aby váš sexuální život nebyl nuda, a to je super. Pravděpodobně je to velký fanoušek Star Wars, takže pokud ho za jeho snažení odměníte lístky na nový díl, uvidíte, jak moc ho to potěší. Dokonce můžete sledovat, jak moc se baví, i se zhasnutými světly.

    Co to o něm vypovídá: Nejspíš měl jako malý nad postýlkou hvězdičky, které svítily ve tmě, nebo to také může být neutuchající fanoušek klubové hudby a glow sticků má plný šuplík.

     

  • S vroubky

    Autor: shutterstock
    Myslí na vaše potěšení, a to je opravdu chvályhodné. Je otázkou, jestli vůbec ženy po něčem takovém touží. V diskusích na internetu jsou názory různé, v každém případě si může připsat plusové body za to, že se snaží.

    Co to o něm vypovídá: Chce vám poskytnout ten nejlepší možný sexuální zážitek, a je proto ochoten myslet dopředu, experimentovat či nastudovat potřebné informační zdroje. Je to trochu šprt, ale hravý. Možná je pro něj sex něco jako laboratorní cvičení. Neustále se snaží najít nový prvek.

     

  • Hřejivý

    Autor: shutterstock
    Mnoho z nás má na sex větší chuť v létě, když je pěkně teplo. Také tam dole nám teplo dělá dobře, a proto byl vynalezen hřejivý kondom. Speciální složení lubrikantu vytváří hřejivý pocit, který je super jak pro nás, tak pro pány. Skvělý by byl pravděpodobně i pro hrátky ve sněhu – sice vám umrzne zadnice, ale jinak bude teplíčko.

    Co to o něm vypovídá: Zřejmě je to mazlík, který se rád tulí, a v létě vyráží na nudapláže. S tímhle chlapíkem budou vaše noci za každých okolností žhavé.

     

  • Na oddálení ejakulace

    Muž s kondomem
    Autor: shutterstock
    Ano, i takové existují. Předčasná ejakulace je problém, který musí řešit nemalé množství mužů, a potažmo tedy i žen. Tyhle kondomy obsahují látku, která jemně znecitliví penis, a tím pádem nedojde tak rychle k předčasnému konci. To, že se snaží, abyste si užila i vy, je skvělé.

    Co to o něm vypovídá: Pravděpodobně nebude mít to největší sebevědomí, zato vás bude na rukou nosit a budete si vedle něj připadat jako princezna. Svou indispozici se totiž bude snažit vynahradit ve všech dalších disciplínách.

  • S příchutí

    Autor: shutterstock
    Těch ale existuje velká spousta, takže tenhle druh mužů se ještě rozřazuje do podskupin, a to podle toho, jakou příchuť si zvolí. Jestliže si nasadí jahodovou nebo třešňovou, je pravděpodobně dost přímočarý. Pokud zvolí banánovou, znamená to, že má smysl pro humor. Čokoládovou se vás zaručeně snaží svést nebo naznačit, kterým směrem by se rád vydal. S příchutí slaniny? Pravděpodobně jste narazila na lumbersexuála!

    Co to o něm vypovídá: Pokud při večeři prohlásí „Doufám, že sis nechala ještě místo na dezert“, zcela jistě nemá na mysli zmrzlinový pohár nebo crème brûlée. Ale je tu možnost, že vás v posteli čeká doslova ohňostroj chutí!

Klíčová slova:  sex, kondom, jaký je v posteli, typologie, zábava, test
Diskuse ke článku
.