Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

5 pozic stimulujících bod G, které musíte vyzkoušet!

  • 3. listopadu 2015 | 06:00

    Existuje, nebo neexistuje? Nejdřív ho vědci s velkou pompou objevili, pak to zase zpochybňovali. Sexuální koučové Celeste Hirshman a Danielle Harel ale mají jasno. Jak svůj bod G najít a zažít bouřlivý orgasmus? Poradí vám!

  • Kde se nachází?

    Vagína
    Autor: shutterstock

    Nejprve je ale třeba nejistotu okolo bodu G uvést na pravou míru. "Spíše než o bod se jedná o oblast, konkrétně o horní stěnu vaginy asi pět centimetrů od vchodu. Místo, kde je nejcitlivější, se liší podle toho, v jaké fázi cyklu se nacházíte, závisí na míře vzrušení a také na tom, jak moc je v té chvíli daná oblast už stimulována," říká Hirshman. 

  • Zasvěťte partnera

    Sexy
    Autor: shutterstock
    Jakmile víte, kde máte svůj bod G, požádejte o pomoc partnera. Během předehry ho může stimulovat ukazováčkem a prostředníčkem, dlaň směřuje ke stropu a prsty má jemně ohnuté. To samé můžete provádět i sama při masturbaci, a zjistit tak, co a kde je vám nejpříjemnější.  

  • Na pejska

    Orgasmus
    Autor: shutterstock

    Vůbec nejlepší polohou k tomu, jak stimulovat bod G, je trochu upravená pozice na pejska, kdy partnerovy boky jsou o trochu výš než ty vaše. Partner za vámi neklečí, ale je v podřepu. Vy se můžete trochu snížit tím, že se místo o dlaně opřete o lokty.  

  • Vylepšený misionář

    sex
    Autor: shutterstock

    Misionářská poloha nemusí být nuda! Místo toho, aby si na vás partner lehl, si před vás klekne a vy si podložíte zadek polštářem. Partner by pak měl při styku směřovat svůj penis směrem nahoru. Tak dojde k přímému tření vašeho bodu G a vy se díky tomu dostanete do sedmého nebe!

  • Nohu nahoru

    sex
    Autor: shutterstock

    Lehněte si na bok a horní nohu zvedněte nahoru. Váš partner si sedne na tu spodní a horní vám může přidržovat. Tak bude mít volné pole působnosti k tomu, jak vás uspokojit z několika úhlů.

  • Nohy na ramena

    sex
    Autor: shutterstock

    Lehněte si na záda a váš partner si klekne před vás. Zvedněte nohy a partner si je dá na svá ramena a ohne se nad vás. Tato poloha umožní, že partner do vás bude moct proniknout opravdu hluboko. Díky tomu, že vaše pánev bude směřovat nahoru, dojde ke snadnější stimulaci bodu G.

  • Vy nahoře

    Vyzkoušejte tyto polohy a nechte se unést tak silným orgasmem, o kterém jste ani nesnily!
    Autor: archiv Blesku

    Partner se opře o čelo postele nebo si může za záda dát polštář, ale jeho tělo by mělo být v úhlu tak 45°. Vy si na něj sednete nahoru, díky čemuž budete mít možnost si sama zvolit úhel, který vám vyhovuje! 

Klíčová slova:  sex, láska a vztahy, bod G
Diskuse ke článku
.