Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak přivést ženu k orgasmu? 5 nejlepších pravidel z blogu o sexu

  • Co žena, to jiný prožitek. Každá potřebuje něco jiného, aby dosáhla vyvrcholení
    22. října 2015 | 06:00

    How to Make me Come – neboli Jak mě přivést k orgasmu. Přesně tak se jmenuje blog, na kterém se ženy anonymně svěřují se svými zkušenostmi s orgasmem. Píšou o způsobech, jak ho dosáhnout, a líčí, co dělají muži špatně. Je to v podstatě vzkaz současným i bývalým milencům a partnerům – co chceme, aby věděli a dělali, ale možná jsme jim to zatím nedokázaly říct. Díky blogu vzniklo také pět pravidel ženského orgasmu, která vám přinášíme. 

  • Jsme vážně skvělé ve vlastním uspokojování

     

    Autor: profimedia.cz

    Když si to děláme samy, jsme schopné dosáhnout orgasmu mnohem snáz a hlavně rychleji. „Nikdo nezná moje tělo tak dokonale jako já. Nejlepší orgasmy, ke kterým jsem ve svém životě dospěla, byly právě ty, které jsem si sama přivodila,“ píše jedna z přispěvatelek webu. „Pokud sama přijdeš na to, co ti dělá dobře a jak na to, musíš vyrazit do světa a začít to vyučovat,“ tvrdí další.

     

  • Většina z nás miluje orální sex

     

    Autor: shutterstoclk

    Jistě, existují i ty, které se mu vyhýbají, ale z webu How to Make me Come je zřejmé, že většina mu dává zelenou. Není to nic překvapivého, ostatně statistiky uvádějí, že stimulaci klitorisu potřebuje k dosažení orgasmu sedmdesát procent žen. „Nikdy neříkejte ženám, že orální sex neradi,“ hlásá jeden názor. Nejlepší rada pro muže v tomto ohledu zní: prostě nám to dělejte pusou a užívejte si to!

     

  • Většina z nás to hrála

     

    Autor: Shutterstock.com

    V posteli dokážeme – bohužel pro nás – hrát tak skvěle jako Meryl Streep! Je nám to líto, ale pravděpodobně se nenajde muž, který by se během svého života nesetkal s ženou, jež by nikdy nehrála orgasmus. Přiznání žen, které ho předstíraly, nejsou vůbec ojedinělá. „Promiňte, asi tak sedmdesáti procentům mužů, se kterými jsem spala, jsem lhala, že mě dovedli k orgasmu,“ přiznává jedna z žen. „Bylo mi vždycky hloupé tam jen tak ležet, někdy jsem to dělala, abych ho potěšila, jindy proto, aby to už bylo za mnou,“ tvrdí další žena. Pokud jste ještě nedosáhla orgasmu s vaším nynějším partnerem, pokračujte k dalšímu bodu!

     

  • Pokud opravdu chceš, abych dosáhla orgasmu, zeptej se mě, jak na to

     

    Autor: shutterstock

    Z dojmů a poznatků, o které se ženy na tomto webu dělí, je jasné, že muži pro nás dokážou udělat hodně, pokud se skutečně snaží. Je také mnoho věcí, které dělají špatně. Pokud chtějí vědět, které to jsou, musí se zeptat. „Ležíme tu vedle sebe nazí, tak buďme opravdu nazí a zcela upřímní, užijme si své nahoty a podělme se o to, co nás vzrušuje a jak to máme rádi,“ tvrdí jedna z žen. „Není to o ničem jiném než o pozornosti, snaze, důvěře a o tom, jak dokážeme jeden druhému naslouchat a jak umíme sledovat řeč jeho těla,“ tvrdí další názor.

     

  • To, co vyhovuje jedné ženě, nemusí vyhovovat druhé

     

    Autor: shutterstock

    Těla mají všechny ženy podobná, ale každá z nás jej používá úplně jinak. Rozdíl mezi příspěvky na webu How to Make me Come je zcela patrný. Zatímco jedna žena miluje romantický sex, jiná nemá na něco takového nikdy náladu a uspokojuje ji to, když si ji muž vezme zcela neurvale. Další to má ráda pomalu, kdežto ještě jiná potřebuje rychlost, aby dosáhla orgasmu. Co žena, to jiná oblíbená technika. „Miluji, když mě muž líbá na celém těle, dostane mě to do varu a pak už jde všechno ráz na ráz. Mnoho chlapů to ale nedělá, jsou strašně líní,“ svěřuje se jedna pisatelka. „Jeho hlas zněl trochu jako kombinace psychopata a autisty. Použil moje tělo jen k tomu, aby se ukojil, bylo to skvělé,“ tvrdí další. Zkrátka co žena, to originální exemplář.

Diskuse ke článku
.